Kara Sevda: Ο Κεμάλ συνέρχεται γρήγορα από την θλίψη
Media

Kara Sevda: Ο Κεμάλ συνέρχεται γρήγορα από την θλίψη

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Kara Sevda, o Κεμάλ συνέρχεται γρήγορα από την θλίψη που ένιωσε για την Ντενίζ, χωρίς να ξέρει ότι ήταν ένα από τα παιχνίδια του Εμίρ.

Τα σχέδια για να καταστρέψει τους Κοζτζούογλου υλοποιούνται πλέον με μεγαλύτερη ταχύτητα. Οι στόχοι του είναι δύο: ο πρώτος είναι η φήμη του Εμίρ και ο δεύτερος να αποδείξει στην Νιχάν, ότι δεν ευθύνεται για τον θάνατο του Οζάν.

Ο Εμίρ κάνει και αυτός τις δικές του κινήσεις για να μπλοκάρει αυτές του Κεμάλ. Οι εκπλήξεις που επιφυλάσσει όμως ο Κεμάλ για τον Εμίρ, θα του παρουσιαστούν από κάπου που δεν θα το περίμενε ποτέ.

Η Νιχάν, έχοντας ως σύμμαχο την Λεϊλά, συνεχίζει το σχέδιό της. ''Φυτεύει'' την πρώτη βόμβα, ακριβώς στην καρδιά της οικογένειας Κοζτζούογλου, χωρίς να γνωρίζει πότε ακριβώς θα σκάσει.

Ένα πακέτο δημιουργεί αμφιβολίες στην Νιχάν για το θάνατο του Οζάν και αλλάζει εντελώς τον τρόπο που βλέπει τα πράγματα, ενώ την φέρνει αντιμέτωπη κατά πρόσωπο με τον Κεμάλ για ακόμη μια φορά.

Η ηρεμία του Κεμάλ και ο τρόπος που την κοιτάζει, ταρακουνούν την Νιχάν και είναι πολύ κοντά στο να τον συγχωρήσει υποσυνείδητα... Παράλληλα όμως γνωρίζει, ότι για χάρη της κόρης της, πρέπει να απαλλαγεί μια και καλή από τον Εμίρ. Έτσι, σύμφωνα με το σχέδιό της που συνεχίζεται, οργανώνει γι' αυτόν μία έκπληξη...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved