Πιέρρος Ανδρακάκος: «Ήθελα να κάνω κινηματογράφο. Ήρθε η ιδέα, ήταν πολύ καλή για μία αρχή»
Media

Πιέρρος Ανδρακάκος: «Ήθελα να κάνω κινηματογράφο. Ήρθε η ιδέα, ήταν πολύ καλή για μία αρχή»

Η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του Πιέρρου Ανδρακάκου είναι μια αντιπολεμική ταινία δράσης με τον Θοδωρή Αθερίδη στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Με τίτλο «Αιγαίο SOS» και φόντο τη θάλασσα υπόσχεται γέλιο, δράση και έρωτα.
Ο Πιέρρος Ανδρακάκος έκανε ένα διάλειμμα από τα -ασταμάτητα- γυρίσματα που γίνονται σε παραλίες της Αττικής, έδωσε μια γεύση από την ταινία του, που θα βγει στις αίθουσες στις 15 Νοεμβρίου.

Πώς γεννήθηκε η ιδέα της ταινίας;
«Είναι μια ιδέα του Κώστα Λαμπρόπουλου. Με φώναξε και μου είπε έλα να κάνουμε αυτό! Είναι μια αντιπολεμική ταινία δράσης. Πραγματικά ο πόλεμος είναι μάταιος και ισχύει αυτό για όλους τους λαούς, Όχι μόνο γι' αυτό που πιάνουμε στην ταινία, τη σχέση μας με την Τουρκία. Δεν είναι μια κωμωδία μόνο για να γελάσουμε -θα το κάνουμε φυσικά και αυτό- είναι μια ταινία αντιπολεμική».

Πότε ξεκινήσατε γυρίσματα;
«Ξεκινήσαμε γυρίσματα στις 25 Ιουνίου, σε ένα μικρό νησάκι κοντά στο Αγκίστρι και γυρνάμε σε πολλές παραλίες της Αττικής, γυρίσαμε στην Ανάβυσσο, τώρα είμαστε κοντά στο Γραμματικό. Τα γυρίσματα έχουν πολλή δράση...».

Ποια είναι η ιστορία της;
«Η ιστορία μας ξεκινά όταν οι ήρωες της ξεμένουν στο νησάκι. Μισοί από εδώ και μισοί από εκεί, αναμένοντας οδηγίες. Και στη συνέχεια συμβαίνουν πολλά. Αλλά υπομονή, θα τα δείτε στην οθόνη!»

Φαίνεται μια παραγωγή που έχει μπάτζετ...
«Είναι μια μεγάλη παραγωγή με σπέσιαλ εφέ και ωραία μουσική, την υπογράφει ο Κώστας Χρηστίδης και εξαιρετικούς ηθοποιούς. Και ναι -για τα δεδομένα- έχει και μπάτζετ»

Έχετε άγχος;
«Όχι, είμαι πολύ χαρούμενος. Έτσι κι αλλιώς ήθελα να κάνω κινηματογράφο. Ήρθε η ιδέα, ήταν πολύ καλή για μία αρχή! Και εγώ άδραξα την ευκαιρία!», λέει ο ίδιος στο περιοδικό Τηλεθεατής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved