Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Με έχουν προσεγγίσει αρκετές φορές για να κάνω τηλεόραση»
Media

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Με έχουν προσεγγίσει αρκετές φορές για να κάνω τηλεόραση»

Από τις πασαρέλες στην τηλεόραση

Φέτος θα δούμε για πρώτη φορά την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην τηλεόραση αφού ανέλαβε θέση στην κριτική επιτροπή του Next Top Model.

Ήταν ανάμεσα στις προσδοκίες της μια τηλεοπτική δουλειά; Πώς «συναντήθηκε» με τη συγκεκριμένη παραγωγή και τι την ενθουσίασε τόσο ώστε να αποδεχτεί την πρόταση;

«Έχω σπουδάσει δημοσιογραφία, οπότε ίσως να υπήρχε αυτή η εξέλιξη στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Με έχουν προσεγγίσει αρκετές φορές για να κάνω τηλεόραση. Αυτήν τη φορά αποδέχτηκα και, μάλιστα, με μεγάλη χαρά την πρόταση για το Greece’s Next Top Model γιατί το project συνδυάζει τις σπουδές μου με τη δουλειά μου. Είναι στο στοιχείο μου και το πιστεύω πολύ. Στην Αμερική, παρακολουθώ την αντίστοιχη εκπομπή κι έχω δει έμπρακτα πως βοηθάει πολύ τα νέα κορίτσια στον χώρο. Η παραγωγή με προσέγγισε γιατί ήθελε ανάμεσα στους κριτές ένα μοντέλο εν ενεργεία με εμπειρία στο εξωτερικό και πάθος για τη δουλειά του, που να είναι ανοιχτό στη νέα πραγματικότητα και θέλει να μοιραστεί και να βοηθήσει τα νέα κορίτσια», λέει η ίδια στο περιοδικό Glow.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved