Το τατουάζ: Νέα αρχή για την Αφροδίτη!
Media

Το τατουάζ: Νέα αρχή για την Αφροδίτη!

Τα τελευταία γυρίσματα λίγο πριν από τις διακοπές του Δεκαπενταύγουστου πραγματοποιούν αυτές τις μέρες οι συντελεστές της σειράς Το τατουάζ

Θα σταματήσουν για να πάρουν μια μικρή... ανάσα, ώστε να επιστρέψουν δυναμικά στο πλατό εν όψει της μεγάλης πρεμιέρας του δεύτερου κύκλου, που προγραμματίζεται τον Οκτώβριο. Το σενάριο επιφύλασσε πολλές εκπλήξεις για τους φαν της σειράς.

Μία από τις ηρωίδες που θα δει τη ζωή της να αλλάζει εντελώς είναι και η γλυκιά Αφροδίτη...

Η δευτερότοκη κόρη της οικογένειας Μελά υπήρξε ανέκαθεν πολύ δεμένη με τη μητέρα της τη Μάρθα, στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία. Κλειστή και ντροπαλή από τότε που θυμάται τον εαυτό της ήταν τρελά ερωτευμένη με τον Άγγελο, χωρίς αρχικά να τολμά να το ομολογήσει. Εκείνος βέβαια πάντα την έβλεπε σαν φίλη, την αδερφή του κολλητού του. Για χρόνια της έδειχνε ξεκάθαρα πως δεν έχουν μέλλον ως ζευγάρι με την αδερφή και τη μητέρα της να την προτρέπουν να κοιτάξει μπροστά και να βρει έναν άντρα που θα την αγαπά, ώστε να κάνει οικογένεια, αποφάσισε πράγματι να βγάλει τον Άγγελο από την καρδιά της.

Βρήκε λοιπόν παρηγοριά στην αγκαλιά του Γρηγόρη, που της έδειξε άμεσα τα συναισθήματα του, ενώ πολύ σύντομα τη ζήτησε και σε γάμο, αποδεικνύοντας τις σοβαρές προθέσεις του. Δυστυχώς όμως ο ανεκπλήρωτος έρωτας της Αφροδίτης για τον Άγγελο συνέχισε να σιγοκαίει... Από ένα περίεργο παιχνίδι της μοίρας, και εκείνος, μόλις αντιλήφθηκε ότι τη χάνει οριστικά, συνειδητοποίησε ότι την αγαπά!

Οι δυο τους παραδόθηκαν στα συναισθήματα τους και πέρασαν μια νύχτα πάθους. Έτσι, λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και ενώ είχε ήδη ντυθεί νύφη, με τον γαμπρό και τους καλεσμένους να την περί μένουν για την τελετή, η Αφροδίτη έκανε το αδιανόητο, κάτι πολύ «έξω» από τον χαρακτήρα της: ανακοίνωσε σε όλους πως διαλύει τον γάμο!

Παρά τις τύψεις της απέναντι στον Γρηγόρη, η Αφροδίτη ένιωσε για πρώτη φορά τόσο ευτυχισμένη, αφού μπόρεσε να βιώσει επιτέλους τον έρωτα απωθημένο που τη βασάνιζε. Μέχρι που ο Άγγελος άλλαξε συμπεριφορά. Ξαφνικά έδειχνε απόμακρος και ψυχρός. Άρχισε να την αποφεύγει με διάφορες δικαιολογίες. Οι εντάσεις πύκνωσαν ανάμεσα τους, ενώ ο Άγγελος ζήτησε από τον Αλέξανδρο να τον αποδεσμεύσει από τις υποχρεώσεις του στο ταξιδιωτικό γραφείο.

Η Αφροδίτη έπεσε από τα σύννεφα μόλις τον έπιασε στα πράσα με μια βαλίτσα στο χέρι, έτοιμο να το σκάσει, χωρίς να την ενημερώσει! Ένιωσε προδομένη και θεώρησε άνανδρη τη συμπεριφορά του. Αν μετάνιωσε για τη σχέση τους, όφειλε τουλάχιστον να της μιλήσει με ειλικρίνεια...

Μετά την οριστική φυγή του Αγγέλου θα δούμε την Αφροδίτη να γίνεται ακόμα πιο καχύποπτη με το άλλο φύλο, να κλείνεται στον εαυτό της και να αφοσιώνεται ξανά στην οικογένεια και στη δουλειά της στην ταβέρνα. Βαθιά πληγωμένη, θα δυσκολευτεί πολύ να εμπιστευτεί ξανά. Η ζωή όμως πάντα επιφυλάσσει ανατροπές. Έτσι, κάποια στιγμή η Αφροδίτη θα καταφέρει να ξεπεράσει τον Άγγελο και θα βρει κάποιον που θα την αγαπήσει αληθινά...

Πηγή: Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved