Ραφαηλίδης: «Είχαμε χάσει τα ίχνη του συνεργάτη μας από τη Δευτέρα το βράδυ»
Media

Ραφαηλίδης: «Είχαμε χάσει τα ίχνη του συνεργάτη μας από τη Δευτέρα το βράδυ»

Ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης μίλησε για την φονική φωτιά στο Μάτι και αποκάλυψε ότι το σπίτι συνεργάτη της εκπομπής «Splash» κάηκε ολοσχερώς. 

Ξεκινάω με τα δυσάρεστα των τελευταίων ημερών. Δεδομένου ότι το «Splash» είναι ψυχαγωγική εκπομπή, πόσο δύσκολος ήταν ο χειρισμός στον «αέρα» ενός τόσο σοβαρού ενημερωτικού θέματος;

«Για μένα προσωπικά ήταν αυτονόητο πως έπρεπε να ασχοληθούμε με το συγκεκριμένο θέμα. Δεν στο λέω ανεύθυνα. Δεν ασχοληθήκαμε με την τραγωδία αμιγώς ειδησεογραφικά, με την έννοια πως δεν μεταδώσαμε τις εξελίξεις, αλλά υπήρχε συνεχώς μια ανθρώπινη προσέγγιση του τραγικού γεγονότος. Τι μπορούμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε και πώς να συμπαρασταθούμε στους ανθρώπους που βίωσαν όλο αυτό. Όπως σε κάθε1 ελληνικό σπίτι, έτσι και στη δική μας τηλεοπτική παρέα ήταν το βασικό θέμα συζήτησης»

Εσένα σε δυσκόλεψε;

«Θα με δυσκόλευε αν έπρεπε να βγω και να κάνω ψυχαγωγία. Δεν είχα τη διάθεση και δεν θα τα κατάφερνα. Εκεί θα ένιωθα πως εκτίθεμαι. θα έδειχνα πως δεν με ακουμπά αυτό που έχει συνταράξει την ελληνική κοινωνία»

Είχες κάποιο περιστατικό κοντινό σε εσένα;

«Ναι. Τον αρχισυντάκτη του «Splash», τον Δημήτρη Σαρρή. Το σπίτι του κάηκε ολοσχερώς. Ο ίδιος και η γυναίκα του κατέφυγαν στη θάλασσα. Είχαμε χάσει τα ίχνη του από τη Δευτέρα το βράδυ και την Τρίτη το πρωί δεν ήταν στο κοντρόλ της εκπομπής. Όταν επικοινωνήσαμε, μάθαμε ότι πέρασε μεγάλη περιπέτεια. Για πάνω από τέσσερις ώρες ήταν μέσα στο νερό. Σαν εκπομπή δεν μπήκαμε στη διαδικασία να «εκμεταλλευτούμε» το θέμα. Ευτυχώς ο άνθρωπος είναι καλά»

Ποιες είναι οι μέχρι τώρα εντυπώσεις σου από το «Splash»; Δέσατε ως ομάδα;

«Βιώνω το «Splash» σαν καλοκαιρινές διακοπές. Που γνωρίζεσαι με μια παρέα την οποία δεν ήξερες πριν. Δεν γνωριζόμασταν μεταξύ μας πριν μας επιλέξουν από τον σταθμό για την εκπομπή. Ακόμη γνωριζόμαστε και μαθαίνουμε ο ένας τον άλλο μέσα σε ένα καλό κλίμα, το οποίο προσπαθούμε να περάσουμε στον κόσμο. Μια χαλαρή νεανική πρωινή εκπομπή»

Έχεις συζητήσει και για του χρόνου με τον σταθμό;

«Ναι, έχω μιλήσει. Δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο συγκεκριμένα, αλλά παραμένω στο κανάλι και είμαι χαρούμενος που θα είμαι στο νέο αυτό ξεκίνημα του σταθμού. Ήθελα να είμαι μέρος αυτής της νέας εποχής στο κανάλι» δήλωσε στο tvέθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved