«Όσα ξέρει η πεθερά»: Αυτός ο ηθοποιός θα είναι η… φωνή του νέου τηλεπαιχνιδιού του ΑΝΤ1
Media

«Όσα ξέρει η πεθερά»: Αυτός ο ηθοποιός θα είναι η… φωνή του νέου τηλεπαιχνιδιού του ΑΝΤ1

Ποιος είπε ότι οι Ελληνίδες νύφες δεν έχουν καλή επαφή με τις πεθερές τους; Οι αιτήσεις συμμετοχής για το νέο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 «Όσα ξέρει η πεθερά» αποδεικνύουν ακριβώς το αντίθετο!

Σύμφωνα με πληροφορίες από βασικό στέλεχος του σταθμού του Αμαρουσίου, οι αιτήσεις συμμετοχής έφτασαν τις 1.500 και, όπως εκτιμούν οι ιθύνοντες του ψυχαγωγικού προγράμματος, μέχρι και την έναρξη του τηλεπαιχνιδιού, στο τέλος Σεπτεμβρίου θα έχουν ξεπεράσει και τις 3.000.

Το τηλεπαιχνίδι μαγειρικής με στοιχεία reality «Όσα ξέρει η πεθερά» θα προβάλλεται σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso σε καθημερινή βάση, αλλά μέχρι στιγμής ο σταθμός δεν έχει αποφασίσει ποια θα είναι η ακριβής ώρα της μετάδοσης του. Η φιλοσοφία του προγράμματος είναι πολύ απλή: Δύο νύφες παίρνουν αγκαζέ τις πεθερές τους φτάνουν στο ειδικά διαμορφωμένο στούντιο της εκπομπής και αρχίζουν έναν διαγωνισμό μέχρι τελικής πτώσης, με στόχο την εκτέλεση της τέλειας συνταγής! Το μυστικό της επιτυχίας του παιχνιδιού στο εξωτερικό είναι ότι η νύφη διαγωνίζεται υπό τις οδηγίες της πεθεράς της. θα πρέπει, λοιπόν, εκτός από καλή μαγείρισσα να έχει και άριστη επικοινωνία με τη μητέρα του συζύγου της, να μιλάνε σχεδόν με τα μάτια και να συνεννοούνται άψογα μπροστά σε μια κατσαρόλα που βράζει.

Όποια νύφη έχει την καλύτερη χημεία με την πεθερά της και τις πιο δημιουργικές και εύγευστες ανησυχίες μέσα στην κουζίνα θα φεύγει κερδισμένη!

Το νέο τηλεπαιχνίδι μαγειρικής του ΑΝΤ1 στοχεύει στο γυναικείο κοινό που -όπως εκτιμούν οι ιθύνοντες του καναλιού- θα πριμοδοτήσει το φρέσκο πρόγραμμα με υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Επίσης, ο σταθμός φιλοδοξεί από αυτό το πρόγραμμα να αποσπάσει τη μεγαλύτερη δυνατή διαφήμιση από μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ και εταιρίες τροφίμων. Τέλος, αυτή τη φορά ο ΑΝΤ1 δεν θα βάλει στο... τιμόνι της παραγωγής ως οικοδεσπότη κάποιον σεφ ή κάποια δημοφιλή παρουσιάστρια. Το concept της εκπομπής στηρίζεται στον άξονα του «Κάτι ψήνεται», που δεν έχει παρουσιαστή, αλλά μόνο έναν αφηγητή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, και στην «Πεθερά» το μόνο που θα ακούμε θα είναι η φωνή του δημοφιλούς stand up comedian Γιώργου Χατζηπαύλου. Την ίδια φωνή δηλαδή που ακούγαμε και στην εκπομπή του Alpha «Κάτι ψήνεται». Με λίγα λόγια, ο ΑΝΤ1 προτίμησε ορθώς ένα άτομο που έχει γνώση και πείρα πάνω στα realities μαγειρικής. Για να δούμε λοιπόν και... τι ψάρια θα πιάσουν τη στιγμή που ο φετινός ανταγωνισμός θα είναι ίσως ο πιο σκληρός των τελευταίων ετών...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved