Elif: Ο Ερκούτ δεν πιστεύει ότι η Αρζού έχει αμνησία
Media

Elif: Ο Ερκούτ δεν πιστεύει ότι η Αρζού έχει αμνησία

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Elif, η Μελέκ και ο Μελίχ είναι χαρούμενοι που έσμιξαν ξανά.

Ο Μελίχ μιλάει στη Μελέκ για τους γονείς τους και της λέει όσα θυμάται. Ο Κενάν μιλάει στην Αλιγιέ, της λέει πως η Μελέκ ξέρει που βρίσκεται ο τάφος των γονιών της. Της ζητάει να μάθει τι έχει συμβεί αλλά η Αλιγιέ του αλλάζει την κουβέντα και του λέει πως της φαίνεται απίστευτο, που πιστεύει ακόμα στα λόγια μιας γυναίκας, που τον εγκατέλειψε. Ο Κενάν της λέει πως θα ανακαλύψει την αλήθεια και πως αν μάθει ότι του λέει ψέματα θα την κάνει να το πληρώσει. Ο Ερκούτ δεν πιστεύει ότι η Αρζού έχει αμνησία. Τηλεφωνεί στην Σεϊντά και της ζητάει να φέρει την Αρζού στους στάβλους με κάποια δικαιολογία γιατί θέλει να έρθει αντιμέτωπος μαζί της.

Η Σεϊντά χρησιμοποιεί την Τουγτσέ και καταφέρνουν να πάνε με την Αρζού στον στάβλο. Ο Ερκούτ βρίσκει μόνη της την Αρζού και της λέει πως του είχε υποσχεθεί ότι θα κρατήσει τον Σελίμ μακριά από την Ζεϊνέπ αλλά εκείνη δεν θυμάται τίποτα. Ο Ερκούτ της δείχνει το δαχτυλίδι του Μελίχ αλλά η Αρζού δεν έχει καμία αντίδραση. Ο Σαντίκ υποψιάζεται πως η Σεϊντά κάτι σχεδιάζει αλλά δεν έχει αποδείξεις. Ο Βεϊσέλ μαθαίνει τυχαία πως η Μελέκ άνοιξε εστιατόριο και πηγαίνει να δει το μέρος.

Όταν βλέπει στον κήπο τον Σελίμ μαζί με τη Ζεϊνέπ πιστεύει πως η Μελέκ πήρε από αυτόν τα χρήματα για να ανοίξει μαγαζί. Η Ιπέκ δέχεται μια πρόταση για να κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στην Αμερική. Η Αλιγιέ καίει κάποιες παλιές εφημερίδες αλλά ένα κομμάτι πέφτει στο πάτωμα. Η Μελέκ ετοιμάζεται να κάνει εγκαίνια στο εστιατόριο…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved