Elif: Η Μελέκ ομολογεί στη Ζεϊνέπ πως ο Μελίχ είναι αδελφός της
Media

Elif: Η Μελέκ ομολογεί στη Ζεϊνέπ πως ο Μελίχ είναι αδελφός της

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Elif, η Μελέκ ομολογεί στη Ζεϊνέπ πως ο Μελίχ είναι αδελφός της.

Ο Μελίχ πηγαίνει με την Ελίφ στο πάρκο για να τις αφήσει να μιλήσουν ελεύθερα. Η Ζεϊνέπ είναι έκπληκτη από όσα ακούει και συμφωνεί με τη Μελέκ πως πρέπει να είναι πολύ προσεχτικές και πως δεν πρέπει να το μάθουν ο Κενάν ή ο Σελίμ. Η Ελίφ χαίρεται πολύ όταν βλέπει ότι το εστιατόριο θα πάρει το όνομά της. Η Σεϊντά ρωτάει τον Ερκούτ σχετικά με τον Μουράτ και εκείνος της λέει πως είναι σε διακοπές. Η Σεϊντά δεν μπορεί να κρύψει τη λύπη της. Η Αρζού ρωτάει την Γκόντζα αν έχει εχθρούς και εκείνη της απαντάει αρνητικά αλλά τη ρωτάει για ποιο λόγο της έκανε μια τέτοια ερώτηση.

Η Αρζού της απαντάει πως τη ρώτησε επειδή δεν μπορεί να θυμηθεί τίποτα αλλά η Γκόντζα δεν πείθεται. Ο Βεϊσέλ συνεχίζει να συναντάει την Τουλάι και να προσπαθεί να την κατακτήσει. Η Ιπέκ ανακοινώνει στην οικογένεια την απόφαση της να συνεχίσει τις σπουδές της στην Αμερική. Η Αλιγιέ αντιδράει αλλά ο Κενάν και ο Σελίμ την υποστηρίζουν. Ο Μελίχ λέει στον Εφρούζ πως η Μελέκ τον πίστεψε και είναι πολύ χαρούμενος. Ο Εφρούζ χαίρεται αλλά τον συμβουλεύει πως η Μελέκ πρέπει να μάθει όλη την αλήθεια από τον ίδιο γιατί αλλιώς η χαρά του δεν θα κρατήσει. Ο Σαντίκ λέει στον Μελίχ πως είδε την Αρζού να συναντάει έναν άντρα και πως η Σεϊντά είχε κάποια ανάμιξη. Ο Σεϊντά ασχολείται με την Τουγτσέ και ο Σαντίκ βρίσκει την ευκαιρία και στέλνει από το κινητό της μήνυμα στον Ερκούτ για να συναντηθούν.

Ενημερώνει τον Μελίχ για το σχέδιο του. Ο Μελίχ πηγαίνει στο κτήμα και όταν μένουν μόνοι λέει στην Αρζού ότι γνωρίζει για τους μυστικούς επισκέπτες της. Η Αρζού νιώθει νευρικότητα. Ο Κενάν αναζητάει την Αλιγιέ παραξενεύεται από τη μυρωδιά καμένου στο δωμάτιο της. Τη βρίσκει στον κήπο και η Αλιγιέ του λέει πως δεν πρόκειται να του μιλήσει αν δεν της ζητήσει συγνώμη για τη συμπεριφορά του. Ο Κενάν της απαντάει πως και να ζητήσει συγνώμη τίποτα δεν θα αλλάξει αν δεν σεβαστεί τις αποφάσεις του…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved