Μαρία Μπεκατώρου: Τo μήνυμα στο gossip-tv.gr και οι αλλαγές στο Still Standing
Media

Μαρία Μπεκατώρου: Τo μήνυμα στο gossip-tv.gr και οι αλλαγές στο Still Standing

Σέριφος, Μύκονος, Κεφαλονιά… ήταν μερικοί από τους καλοκαιρινούς προορισμούς της Μαρίας Μπεκατώρου

Η όμορφη παρουσιάστρια αφού πέρασε ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι παρέα με τον άντρα της, Αντώνη Αλεβιζόπουλο και καλούς φίλους, επέστρεψε και είναι έτοιμη να ξεικινήσει δυναμικά τη νέα της τηλεοπτική σεζόν.

Η Μαρία είναι αναμφισβήτητα από τα τηλεοπτικά πρόσωπα που ο Ant1 εμπιστεύεται με κλειστά μάτια αφού σε όποιο πρόγραμμα κι έχει δοκιμαστεί το έχει παρουσιάσει με μεγάλη επιτυχία κατακτώντας υψηλή θέση στους πίνακες τηλεθέασης. Έτσι λοιπόν δεν ήταν έκπληξη για εμάς το γεγονός ότι το παιχνίδι, το οποίο παρουσίασε τη περασμένη σεζόν με επιτυχία, ήταν από τα πρώτα που πήραν το πράσινο φως για την τηλεοπτική σεζόν που σε λίγες ημέρες ξεκινά.

«Still Standing» λοιπόν και φέτος η αγαπημένη μας παρουσιάστρια και περιμένουμε με αγωνία να δούμε την δούμε ξανά στις τηλεοπτικές μας οθόνες.

Η Μαρία έχει ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα και μιλώντας αποκλειστικά στην κάμερα του gossip-tv.gr αποκάλυψε όλες τις νέες ενότητες.

Ενότητες – έκπληξη θα λέγαμε αφού όπως η ίδια μας είπε εκτός από τις κλασσικές ερωτήσεις το παιχνίδι θα έχει και χορό και τραγούδι και μεγάλα έπαθλα.

Δείτε στο σχετικό απόσπασμα που ακολουθεί το μήνυμα που στέλνει στο gossip-tv.gr αλλά και όλα όσα αποκάλυψε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved