Power of Love: Η αλλαγή της τελευταίας στιγμής και τα νέα σχέδια της Μπακοδήμου
Media

Power of Love: Η αλλαγή της τελευταίας στιγμής και τα νέα σχέδια της Μπακοδήμου

Αλλάξανε τα πλάνα του ΣΚΑΪ και ο νέος σχεδιασμός του καναλιού, επηρεάζει και την Μαρία Μπακοδήμου.

Το κανάλι ενώ αρχικά υπήρχαν σκέψεις να βγάλει το Power of Love στο πρώτο μισό της τηλεοπτικής σεζόν, αποφάσισε να αλλάξει τον σχεδιασμό του και να το βγάλει στο δεύτερο. Την είδηση αυτή, αποκάλυψε με δηλώσεις του στους εκπροσώπους του Τύπου ο διευθυντής προγράμματος του σταθμού, Λοϊζος Ξενόπουλος στην παρουσίαση της νέας σειράς του ΣΚΑΪ, «Όσο έχω εσένα».

Το ριάλιτι αγάπης με παρουσιάστρια την Μαρία Μπακοδήμου, αγαπήθηκε πολύ από το τηλεοπτικό κοινό, συζητήθηκε πολύ τόσο στα social media και έδωσε «τροφή για σχόλια» και σε άλλες εκπομπές.

Το Power of love κατάφερε να φέρει υψηλά νούμερα τηλεθέασης στον ΣΚΑΪ, γι αυτό και αποφασίστηκε να πάρει το πράσινο φως και για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Ωστόσο επειδή ο ΣΚΑΪ με το που ξεκινήσει η χρονιά, θα βγάλει αρκετά προγράμματα, μεταξύ άλλων και το Ελλάδα έχεις ταλέντο στο οποίο η Μαρία Μπακοδήμου θα είναι και φέτος κριτής, το Power of love θα βγει στις αρχές του 2019.

Έτσι θα δούμε αρχικά την Μαρία Μπακοδήμου να κάθεται στη θέση του κριτή στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και μόλις εκείνο τελειώσει, η παρουσιάστρια θα πάρει την σκυτάλη για την έναρξη του Power of love 2.

Δείτε όλα τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο στη ροή ειδήσεων του Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved