Elif: Η Μελέκ πηγαίνει με τον Μελίχ στο σημείο από όπου της τηλεφώνησε η Ελίφ
Media

Elif: Η Μελέκ πηγαίνει με τον Μελίχ στο σημείο από όπου της τηλεφώνησε η Ελίφ

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Elif, η Αλιγιέ ζητάει εξηγήσεις από την Αρζού επειδή δεν είπε σε κανένα ότι θυμάται πια τα πάντα.

Η Αρζού δικαιολογείται λέγοντας πως το έκανε επειδή ο Κενάν είχε απομακρυνθεί από κοντά της και ήλπιζε ότι με αυτό τον τρόπο θα διόρθωναν τη σχέση τους. Η Αλιγιέ επιμένει πως πρέπει να το πει στον Κενάν και πως αυτό που έκανε είναι απαράδεκτο. Η Αρζού βρίσκεται στριμωγμένη. Η Ιπέκ προτείνει στον Κενάν να μιλήσει εκείνη στην Ιπέκ για την οικογένειά της αλλά εκείνος πιστεύει πως δεν θα θέλει να τους ακούσει. Η Ιπέκ πιστεύει ακράδαντα πως η Μελέκ έχει δικαίωμα να ενημερωθεί για το έγγραφο από το ορφανοτροφείο.

Ο Εφρούζ τα βάζει με τον εαυτό του επειδή μπήκε κλέφτης στο εργαστήριο του αλλά ο Μελίχ τον καθησυχάζει και του λέει πως δεν είχε κάτι σημαντικό μέσα στην τσάντα. Στην συνέχεια πηγαίνει στον Μουράτ και τον ρωτάει για την τσάντα αλλά εκείνος δεν ξέρει τίποτα. Όταν συνειδητοποιεί πως ο Βεϊσέλ έχει την τσάντα στην κατοχή του, ο Μελίχ λέει στον Μουράτ πως θα του δώσει πολλά χρήματα αν πάρει το cd από τον Βεϊσέλ και του το δώσει. Ο Βεϊσέλ κρύβει από την Αρζού το γεγονός πως έχει το cd στην κατοχή του και όταν έρχεται η Τουλάι για να βγουν, το κρύβει στο πλυντήριο αυτοκινήτων. Ο Μουράτ πιστεύει πως ο Μελίχ του δίνει την ευκαιρία να βρει τα χρήματα που χρειάζεται για να το σκάσει με τη Σεϊντά και αρχίζει να παρακολουθεί τον Βεϊσέλ.

Πράγματι, βρίσκει το cd και τηλεφωνεί στον Μελίχ αλλά δεν τον βρίσκει. Η Μελέκ πηγαίνει με τον Μελίχ στο σημείο από όπου της τηλεφώνησε η Ελίφ. Στην περιοχή βρίσκονται και ο Σελίμ με τη Ζεϊνέπ και ψάχνουν. Η Ελίφ λέει στη Σουκράν πως κρυώνει και την πείθει να πάνε να μαζέψουν ξύλα για να ανάψουν φωτιά. Ενώ βρίσκονται στο δάσος, η Ελίφ ακούει τη φωνή του Σελίμ και τελικά είναι εκείνος, που βρίσκει τη μικρή…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved