Elif: Η Μελέκ και ο Μελίχ συνεχίζουν την έρευνά τους για την Ελίφ
Media

Elif: Η Μελέκ και ο Μελίχ συνεχίζουν την έρευνά τους για την Ελίφ

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Elif, η Σουκράν πηγαίνει την Ελίφ στο ρυάκι, όπου πνίγηκαν τα παιδιά της και οι αντιδράσεις της τρομάζουν το κοριτσάκι.

Η Μελέκ και ο Μελίχ συνεχίζουν την έρευνά τους για την Ελίφ αλλά τα κινητά τους δεν έχουν σήμα για να ενημερώσουν την αστυνομία. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ είναι και αυτοί μαζί με την αστυνομία και αναζητούν την Ελίφ. Ο Μελίχ και η Μελέκ πηγαίνουν στο ρυάκι και βρίσκουν την Ελίφ και τη Σουκράν. Για να ηρεμήσει από την πίεση της Αλιγιέ, η Αρζού ρίχνει ένα φάρμακο στο τσάι της. Η πίεση της Αλιγιέ πέφτει και λιποθυμάει. Ο Κενάν και η Ιπέκ τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Η Σεϊντά συναντάει τον Μουράτ στο πλυντήριο αυτοκινήτων και εκείνος της δείχνει το cd. Της εξηγεί πως θα το πουλήσει στον Μελίχ και η Σεϊντά αντιδρά σαν να μην ξέρει τίποτα για το cd. Καθώς της δείχνει το περιεχόμενο του cd, εμφανίζεται η Αρζού και ζητάει από τον Μουράτ να καλέσει αμέσως τον Βεϊσέλ. Ο Μουράτ της λέει που βρίσκεται ο πατέρας του και τη διώχνει. Όταν φεύγει, η Σεϊντά λέει στον Μουράτ πως θα μπορούσαν να πουλήσουν το cd στην Αρζού γιατί θα τους έδινε περισσότερα χρήματα. Ο Μουράτ δεν έχει πειστεί αλλά η Σεϊντά παίρνει το cd και επιστρέφει στο κτήμα…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved