My Style Rocks 2: Η 20χρονη φοιτήτρια από την Αλβανία που θέλει να κατακτήσει τον κόσμο της μόδας!
Media

My Style Rocks 2: Η 20χρονη φοιτήτρια από την Αλβανία που θέλει να κατακτήσει τον κόσμο της μόδας!

Μπορεί όλα τα κορίτσια που θα διαγωνιστούν στο My Style Rocks 2 να διαθέτουν μοναδικό γούστο, εκρηκτικό ταμπεραμέντο και άψογη εξωτερική εμφάνιση, όμως η Μαρία Λέκα, πριν καν ξεκινήσει το παιχνίδι, έχει καταφέρει να συγκεντρώσει πάνω της όλο το ενδιαφέρον. 

Όπως η ίδια συστήνεται μέσα από το βιογραφικό της σημείωμα στον ΣΚΑΪ: Η Μαρία σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων και μεγάλωσε στη Ζάκυνθο. Από μικρό παιδί ασχολήθηκε με τη μόδα και το στυλ, πειράζοντας αρχικά τη ντουλάπα της μητέρας της και ξεφυλλίζοντας περιοδικά. Θεωρεί ελάττωμά της ότι δεν έχει υπομονή, και δηλώνει πεισματάρα. Στο My Style Rocks μπήκε γιατί αγαπάει τη μόδα, την τηλεόραση, αλλά και την αναγνωρισιμότητα. Η αγαπημένη της σχεδιάστρια είναι η Donatella Versace γιατί έχει κάνει τα πάντα στο χώρο της μόδας.

Πάντως, η Μαρία είναι άκρως εντυπωσιακή και έχει καταφέρει να έχει 170.000 followers στο instagram. Όχι άδικα βέβαια αφού πρόκειται για μία πολύ όμορφη 20χρονη κοπέλα με πολύ γούστο και τέλειες αναλογίες. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες της...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved