Άννα Μπουσδούκου: Ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τον ΣΚΑΪ
Media

Άννα Μπουσδούκου: Ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τον ΣΚΑΪ

Μετά από 13 χρόνια συνεργασίας με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, η Άννα Μπουσδούκου ανακοίνωσε ότι αποχωρεί.

Η Άννα Μπουσδούκου, που παρουσίαζε καθηµερινά το ενηµερωτικό µαγκαζίνο «ΣΚΑΪ τώρα», είχε ανακοινώσει στους ιθύνοντες του καναλιού την απόφασή της να µην επιστρέψει για τη νέα σεζόν, διακόπτοντας τη µεταξύ τους συνεργασία.

η δημοσιογράφος δεν φεύγει από τον ΣΚΑΪ για να πάει σε άλλο κανάλι, αλλά για να αναλάβει διοικητική θέση στο Ιδρυµα «Σταύρος Νιάρχος», µε το οποίο ήδη είχε χαλαρή συνεργασία, αναλαµβάνοντας, µεταξύ άλλων, υποστηρικτικό ρόλο στον τοµέα υποτροφιών για δηµοσιογράφους, αλλά και σε σηµαντικές πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Η ίδια λοιπόν κάνοντας ένα κολάζ με φωτογραφίες της μέσα από το πλατό της εκπομπής «ΣΚΑΪ τώρα» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της στο instagram: «Όταν έρχεσαι αντιμέτωπος και νιώθεις ευγνωμοσύνη παει να πει οτι κατι πήγε καλα ετσι και ο αποχαιρετισμός έπειτα απο 13 χρονια ειχε μονο αγκαλιές, φιλιά και ευχές που σε λέξεις δεν μπορουν να χωρέσουν. Και ολα αυτα γιατι κάπου σταματά η δουλειά και μένει ο άνθρωπος... Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους συναδέλφους μου για την υποστήριξη τότε αλλα και τώρα! Καλή μας αντάμωση!».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved