Ανδρέας Γεωργίου: «Έχω ξετρελαθεί με το ρόλο μου φέτος»
Media

Ανδρέας Γεωργίου: «Έχω ξετρελαθεί με το ρόλο μου φέτος»

Για τον ρόλο του Νικόλα που υποδύεται στο «Τατουάζ», μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Ανδρέας Γεωργίου.

Υποδύεστε τον Νικόλα. Τι θα γίνει με αυτόν στην πορεία;

«Έχω ξετρελαθεί με το ρόλο μου φέτος, γιατί όπως πάντα η Βάνα Δημητρίου έχει ωραία ευρήματα και μου έδωσε ένα επιπλέον στοιχείο για να μπορώ να παίξω. Μου δίνει πολλή τροφή το κείμενο της στο υποκριτικό κομμάτι. Ο ρόλος αποκτά και μία άλλη διάσταση με χιουμοριστικές πινελιές, αλλά σε συνδυασμό πάντα με αυτό που βλέπουμε. Ο Νικόλας είναι ο δημοσιογράφος που εργάζεται με πάθος, όμως μπαίνει σε ένα προσωπικό δίλημμα που τον βρίσκει απροετοίμαστο, για να ζήσει κάποιες καταστάσεις που δεν είχε υπολογίσει ότι θα ζήσει...».

Ζει ένα μεγάλο έρωτα. Πώς θα εξελιχθεί αυτό το συναίσθημα;

«Αυτό είναι το ενδιαφέρον που βρήκα ως ηθοποιός, γιατί έπρεπε να βρω άλλα μέσα για να πέσω σε μια τέτοια περιπέτεια. Μετά το «Μπρούσκο», με τον έρωτα του Αχιλλέα και της Μελίνας, ένιωθα ότι τα κάναμε όλα. Τώρα το σενάριο αυτό μου προσφέρει κάποια καινούργια εργαλεία, κάτι που μου δίνει μεγάλη χαρά».

Αυτόν τον νέο έρωτα, όμως, θα τον ζήσει ξένοιαστα;

«Αυτό δεν μπορώ να το απαντήσω αυτή τη στιγμή, γιατί τίθεται ένα ερώτημα: μπορούν η δεν μπορούν; Αυτό δεν το ξέρουμε ακόμη. Πιστεύετε ότι σε αυτή τη σχέση δεν αποτελεί εμπόδιο μόνο το τι συμβαίνει γύρω τους, αλλά και οι ίδιοι οι χαρακτήρες των δύο ερωτευμένων; Νομίζω ότι η ουσία αυτής της σχέσης εστιάζει στο πώς δύο άνθρωποι που είναι εντελώς αντίθετοι έχουν ένα πνευματικό δέσιμο, ένα κάρμα, κάτι μεταφυσικό. Όμως, ο· Νικόλας και η καινούργια γυναίκα που μπαίνει στη ζωή του ουσιαστικά είναι τόσο αντίθετοι ως χαρακτήρες, που φτάνουν και στα όρια της αντιπάθειας. Δεν μπορούν να συνυπάρξουν, παράλληλα όμως θέλουν να είναι μαζί», τονίζει στο 7MΕΡΕΣ TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved