Πρεμιέρα για την «Νύφη» - Όλα όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο
Media

Πρεμιέρα για την «Νύφη» - Όλα όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

Στην πρεμιέρα της σειράς Η νύφη, η Σουρεϊγιά είναι μια όμορφη και περήφανη νεαρή κοπέλα, η οποία μεγάλωσε χωρίς μητέρα και πατέρα και από πολύ μικρή αναγκάστηκε να αναλάβει τις ευθύνες της ζωής της.

Όταν γνωρίζει τον πλούσιο και χαρισματικό επιχειρηματία Φαρούκ, τον ερωτεύεται και τον ακολουθεί ως νύφη στο σπίτι του, στην Προύσα. Ο έρωτας μεταξύ της Σουρεϊγιά, που μεγάλωσε σε μια μεγάλη πόλη και λατρεύει την ελευθερία, και του Φαρούκ, που παρά την μοντέρνα του εμφάνιση είναι στενά δεμένος με την οικογένειά του και τις παραδόσεις, θα περάσει από το πρώτο κιόλας λεπτό από σκληρές δοκιμασίες.

Από την στιγμή που διαβαίνει το κατώφλι του αρχοντικού της οικογένειας του Φαρούκ, η Σουρεϊγιά έρχεται αντιμέτωπη με την πεθερά της, την κυρία Εσμά, η οποία θέλει να ελέγχει τα πάντα στο αρχοντικό και στη ζωή των παιδιών της, τα τρία προβληματικά αδέλφια του συζύγου της, τον Φικρέτ, τον Οσμάν και τον Μουράτ, αλλά και την Ιπέκ, τη νεαρή κοπέλα που προσπαθεί με κάθε τρόπο να μπει στην οικογένεια.

Την πιο απρόσμενη στιγμή, ο Φαρούκ θα αναγκαστεί να έρθει αντιμέτωπος με έναν εχθρό που ξαφνικά εμφανίζεται μπροστά του. Τα γεγονότα που θα επακολουθήσουν θα κλονίσουν συθέμελα το σχεδόν τετρακοσίων χρόνων επιβλητικό αρχοντικό, επηρεάζοντας παράλληλα όλη την οικογένεια!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved