Πρεμιέρα για τη νέα σειρά του Ant1 «Η επιστροφή» - Όλα όσα θα δούμε σήμερα
Media

Πρεμιέρα για τη νέα σειρά του Ant1 «Η επιστροφή» - Όλα όσα θα δούμε σήμερα

Στην πρεμιέρα της σειράς Η επιστροφή, ο Μάνος Κορωναίος είναι ένα μικρό αγόρι, που εξαφανίζεται στην παραλία την ημέρα των γενεθλίων του.

Η οικογένειά του τον ψάχνει απεγνωσμένα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Είκοσι χρόνια αργότερα, η Έλενα συνεχίζει να ψάχνει τον χαμένο της γιο, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους, που έχουν αποδεχτεί την απώλεια. Ο σύζυγός της, ο Ορέστης Κορωναίος, και τα άλλα δύο παιδιά της, η Δανάη και ο Χάρης νιώθουν πως τόσα χρόνια ζούνε με ένα φάντασμα, η Έλενα όμως αισθάνεται ότι ο Μάνος είναι ζωντανός και ότι μια μέρα θα τον βρει.

Μέσω του ιδιωτικού της ντετέκτιβ, του Πέτρου, η Έλενα λαμβάνει μια φωτογραφία από τη μέρα της απαγωγής του παιδιού της και αυτό αναπτερώνει τις ελπίδες της. Ωστόσο, ο Ορέστης, η Δανάη και ο Χάρης αρνούνται να δώσουν σημασία σε ένα ακόμη στοιχείο που δεν θα τους οδηγήσει πουθενά. Η εικοστή επέτειος της εξαφάνισης του Μάνου έχει περάσει και η Δανάη με τον Χάρη πάνε στο μπιτς μπαρ της περιοχής.

Εκεί η Δανάη γνωρίζεται με έναν μυστηριώδη, γοητευτικό νέο και καταλήγει να φιληθεί μαζί του. Την επόμενη μέρα, ο νεαρός που φιλήθηκε με τη Δανάη εμφανίζεται στο σπίτι της οικογένειας Κορωναίου. Είναι ο εξαφανισμένος Μάνος, που επέστρεψε. Όλη η οικογένεια σοκάρεται....

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved