Η εξομολόγηση της Γερμανού on air: «Με πέτυχε σε μέρα με νεύρα και ήμουν δίπλα του ξινολεμονιά»
Media

Η εξομολόγηση της Γερμανού on air: «Με πέτυχε σε μέρα με νεύρα και ήμουν δίπλα του ξινολεμονιά»

Η Ναταλία Γερμανού εξομολογήθηκε on air ότι δεν είχε συμπεριφερθεί  σωστά σε κάποιον γνωστό κύριο που είχε φιλοξενήσει παλιότερα στην εκπομπή της. 

Η παρουσιάστρια με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε ο Διονύσης Αλέρτας στη νέα της εκπομπή θυμήθηκε την πρώτη φορά που τον συνάντησε τηλεοπτικά.

«Ο Διονύσης πρέπει να βγήκε στην τηλεόραση, μια από τις πρώτες του τηλεοπτικές εμφανίσεις ήταν το “Μες στη καλή χαρά” δεν με πέτυχε σε καλή ημέρα. Εγώ ανήκω στην κατηγορία των παρουσιαστριών που δεν μπορούν να κρύψουν το πως είναι. Δηλαδή, αν έχω νεύρα θα φανεί, αν δεν είμαι καλά θα φανεί, αν είμαι down θα φανεί. Με πέτυχε λοιπόν σε μια ημέρα της εκπομπής που τα είχα όλα αυτά. Καθόμουν, έφτιαχνε το παιδί ένα γλυκό και εγώ ήμουν δίπλα του πιο ξινολεμονιά δεν έχετε δει στην ζωή σας. Όλη τη μαγειρική την έβγαλε ο Διονύσης με μια παρουσιάστρια μουγκαφόν που έκανε “χμ χμ” ... Ήμουν τόσο αντιπαθητική εκείνη την ημέρα... το παιδί λέει "να ναι καλά στα πρώτα μου βήματα. Ποια πρώτα σου βήματα; Το πρώτο σου που σκόνταψες εννοείς δεν ήταν βήμα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved