Το τατουάζ: Ο Ορφέας εισβάλει στο γραφείο της Τόνιας με άγριες διαθέσεις!
Media

Το τατουάζ: Ο Ορφέας εισβάλει στο γραφείο της Τόνιας με άγριες διαθέσεις!

Πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο έκανε το βράδυ της Κυριακής ο δεύτερος κύκλος της σειράς To τατουάζ.

Διαβάστε τι γίνει στο αποψινό επεισόδιο

Η φερόμενη δράστης παραδέχεται το έγκλημά της στην αστυνομία. Ο Νικόλας φέρνει στην ομάδα μια νέα γυναίκα, τη Βίκυ, η οποία έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με το κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας. Κάποιοι ήρωες ζουν ευτυχισμένες στιγμές, αγνοώντας την καταιγίδα που έχει ξεσπάσει στα Μετέωρα. Η Ελένη συνεχίζει τη ζωή της χωρίς τον Ορφέα, εκείνος όμως την θέλει πίσω και παρακαλά τη Μάρθα να μεσολαβήσει. Ο Θεοχάρης αρνείται να φτιάξει τη σχέση με την Άννα και τα χρεώνει όλα στη Βέρα και την Αμαλία, που του είπαν ψέματα.

Την ίδια ώρα η Αμαλία περνάει στιγμές ξεγνοιασιάς στην Αίγινα. Η Νικόλ προσπαθεί να συμπαρασταθεί στον Τόνυ, ο οποίος δεν μπορεί να ξεπεράσει τον χωρισμό του με την Τατιάνα. Η Μαργκώ πείθει τον Θεοχάρη πως δεν είχε καμία ανάμειξη στην υπόθεση των όπλων. Ο Στέφανος ειδοποιεί τον Άλεξ να πάει Μετέωρα να πάρει τη μικρή Λήδα, γιατί η Όλγα κρατείται για φόνο.

Ο Αλέξανδρος μαθαίνει τι έχει συμβεί με την Όλγα και φεύγει εσπευσμένα μαζί με την Άννα για τα Μετέωρα! Στο μεταξύ, ο Θεοχάρης συναντιέται με τον Τόνυ και τη Νικόλ και τους εκφράζει την μεγάλη του απογοήτευσή γι’ αυτό που έγινε! Η οικογένεια Μελά μαθαίνει πως η Όλγα σκότωσε αυτόν τον άντρα και δεν μπορεί να το πιστέψει!

Ο Αλέξανδρος επισκέπτεται την Όλγα στο κρατητήριο και ραγίζει η καρδιά του από αυτά που ακούει. Ο Νικόλας και η Αθηνά μπλέκονται σε μια καταδίωξη καθώς παρακολουθούν τον ίδιο άνθρωπο, τελικά όμως συμβαίνει κάτι εντελώς απρόβλεπτο! Ο Ορφέας εισβάλει στο γραφείο της Τόνιας με άγριες διαθέσεις!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved