Η επιστροφή: Ο Μάνος εξιστορεί στην οικογένεια το πώς έφτασε ως εδώ
Media

Η επιστροφή: Ο Μάνος εξιστορεί στην οικογένεια το πώς έφτασε ως εδώ

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Η επιστροφή, ο Μάνος εξιστορεί στην οικογένεια το πώς έφτασε ως εδώ.

Τα ερωτήματα πολλά και ζητούν απαντήσεις. Τι έγινε όλα αυτά τα χρόνια; Το μόνο που έχει όμως σημασία για την Έλενα είναι που έχει πάλι δίπλα της τον γιο της. Έχουν χρόνο για όλα αυτά. Είναι τόσο συγκινημένη, που βλέπει τον Μάνο να θυμάται στοιχεία από το παρελθόν του.

Ο Ορέστης όμως είναι δύσπιστος και ζητάει από τον αστυνόμο Ζερβό να διερευνήσει την ταυτότητα αυτού του παιδιού. Ο Μάνος ακούει τους γονείς του να μαλώνουν για εκείνον και τον Ορέστη να αμφισβητεί την ταυτότητά του κι αποφασίζει να φύγει από το σπίτι για να τους δώσει χρόνο να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί. Η Έλενα ξεσπά εναντίον του Ορέστη που της στερεί το γιο της.

Ο Χάρης, που είναι πολύ καχύποπτος με την επιστροφή του Μάνου, έχει ένα τροχαίο ατύχημα με τον Νίκο, έναν υπάλληλο της εταιρείας φυτοφαρμάκων των Κορωναίων, αλλά δεν τραυματίζεται. Η Δανάη, παρότι είναι σοκαρισμένη από το φιλί που αντάλλαξαν το προηγούμενο βράδυ του ζητάει να επιστρέψει στο σπίτι μαζί της. Την ίδια ώρα όμως ο Ζερβός, μετά από εντολή του Ορέστη φτάνει με έναν ιατροδικαστή, για να κάνει επί τόπου μια εξέταση DNA στον Μάνο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved