Elif: Η Αλιγέ συνειδητοποιεί πως η Αρζού την κορόιδεψε
Media

Elif: Η Αλιγέ συνειδητοποιεί πως η Αρζού την κορόιδεψε

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Elif, αφού η Αρζού θυμάται το κολιέ της, όλοι καταλαβαίνουν ότι έχει επανέλθει η μνήμη της.

Ο Κενάν είναι πολύ θυμωμένος και η Αρζού δεν μπορεί να τον ηρεμήσει ό,τι και να πει. Ο Κενάν τη ρωτάει ποιος ήταν ο άντρας, που ήταν μαζί της στο γκρεμό αλλά η Αρζού δεν απαντάει. Η Αλιγιέ ακούει τη φασαρία και η Ιπέκ πηγαίνει στο δωμάτιο της για να της εξηγήσει τι συνέβη. Η Αλιγέ συνειδητοποιεί πως η Αρζού την κορόιδεψε. Ο Κενάν λέει στην Αρζού πως έχει βαρεθεί τα ψέματά της και απαιτεί να του πει τα πάντα. Η Αρζού λιποθυμάει. Η Ιπέκ θυμώνει όταν ανακαλύπτει ότι η Αλιγέ δεν τους ενημέρωσε πως η Αρζού θυμάται πάλι. Μητέρα και κόρη βρίσκονται για μία ακόμα φορά αντιμέτωπες.

Ο Σελίμ μπαίνει στο δωμάτιο και όταν μαθαίνει το λόγο της διαφωνίας τους θυμώνει και εκείνος με την Αλιγέ. Μετά από τον καυγά του με την Αρζού, ο Κενάν πηγαίνει στο δωμάτιο της μητέρας του και μαθαίνει πως εκείνη γνώριζε από καιρό ότι η Αρζού είχε ανακτήσει τη μνήμη της. Αν και η Αλιγέ λέει στον Κενάν πως πίεζε την Αρζού να του πει την αλήθεια, εκείνος της απαντάει πως έχει βαρεθεί τα ψέματά της για τα πάντα, ακόμα και για τη Μελέκ. Έξαλλος φεύγει από το κτήμα και καλεί τον δικηγόρο του για να βάλει μπροστά τη διαδικασία του διαζυγίου. Ο Σελίμ στηρίζει απόλυτα την απόφαση του. Η Σεϊντά μένει στο δωμάτιο της με την Τουγτσέ και η μικρή δεν μπορεί να καταλάβει γιατί ο πατέρας της θύμωσε τόσο πολύ. Εκείνη είναι χαρούμενη που η μαμά της θυμήθηκε πάλι τα πάντα. Κανένας δεν εμπιστεύεται πια την Αρζού και εκείνη χρησιμοποιεί την Τουγτσέ για να πλησιάσει τον Κενάν. Η Τουγτσέ λέει στον Κενάν πως η μητέρα της λυπάται πολύ.

Ο Σελίμ παίρνει μαζί του την Τουγτσέ για να αφήσουν τον Κενάν να ηρεμήσει. Η Αρζού προσπαθεί να του μιλήσει αλλά ο Κενάν δεν ακούει τίποτα. Το επόμενο πρωί, η Αρζού
συνειδητοποιεί πως ο Κενάν έχει ετοιμάσει αποσκευές. Η Γκόντζα έρχεται αντιμέτωπη με την Σεϊντά και της λέει πως ξέρει ποιο είναι το αληθινό της όνομα και πως φοράει περούκα. Πιστεύει επίσης πως ο Μουράτ της έδωσε το κολιέ. Η Ζεϊνέπ είναι πολύ λυπημένη επειδή χώρισε από τον Σελίμ. Η Ελίφ νοσταλγεί τους φίλους της στο κτήμα…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved