Το Τατουάζ: Ο Ορφέας γίνεται ο ήρωας της ημέρας
Media

Το Τατουάζ: Ο Ορφέας γίνεται ο ήρωας της ημέρας

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς To τατουάζ, η Βίκυ καταρρέει μαθαίνοντας πως η κόρη της μπορεί να ζει και να είναι ακόμα στα χέρια των παιδεραστών.

Ο Άλεξ βγάζει εισιτήριο για το Λονδίνο και πείθει την Άννα να πάει και να τα βρει με τον πατέρα της. Η Τατιάνα ψάχνει με αγωνία την Τόνια, για να της αποκαλύψει τα στοιχεία του Γενάρη, αλλά δεν την βρίσκει πουθενά. Ο Σέκερης της απαγορεύει να επέμβει και να την ψάξει, αν δεν περάσουν 48 ώρες. Η Όλγα αποκτά μια σύμμαχο στη φυλακή, τη συγκρατούμενή της Βάσω.

Ο Θεοχάρης βρίσκει έναν πιθανό ενοικιαστή για τις παμπ και αποφασίζει να τον γνωρίσει στη Νικόλ. Ο Σέκερης απορεί με τη συμπεριφορά του γιού του και την εμμονή του να αντιγράφει τον νεκρό αδερφό του. Η Τατιάνα παραδέχεται στη Βέρα πως είναι ακόμα ερωτευμένη με τον Τόνυ. Η Άννα επισκέπτεται τον Τόνυ και προσπαθεί να τον πείσει να πάει για απεξάρτηση. Ο Αντρέας γνωρίζει την Νάνσυ και μια φιλία γεννιέται. Τα πράγματα, όμως, για τον γιο του Σέκερη δεν είναι όπως φαίνονται. Ο Στέφανος δέχεται ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα. Ο Ορφέας γίνεται ο ήρωας της ημέρας.

Ο Ορφέας σώνει και βγάζει τον μικρό Μάριο στην στεριά, το παιδί όμως δεν αναπνέει. Ο Αντρέας φαίνεται να φέρει το σημάδι του νεκρού Άλκη πάνω στο σώμα του, κάτι το οποίο δεν μπορεί να εξηγηθεί με τη λογική. Στο μεταξύ, η Όλγα συνεχίζει να περνάει δύσκολα μέσα στην φυλακή. Ο Θεοχάρης «βάζει νερό στο κρασί του» και μιλάει στο τηλέφωνο με τον Αλέξανδρο αλλά και με τον Παύλο!

Ερωτικά συναισθήματα ξυπνούν στον Νικόλα και δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που αισθάνεται για την Αθηνά! Ο Ορφέας κάνει μια τελευταία προσπάθεια με την Ελένη κι αυτή τη φορά γίνεται κάτι διαφορετικό απ’ αυτό που περίμενε. Ο Νικόλας με τον Χάρη καταφέρνουν και απαγάγουν τον Σαρλή, μια έκπληξη όμως τους περιμένει…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved