Elif: O Κενάν επισκέπτεται τη Μελέκ και της λέει πως θέλει να μιλήσουν για τελευταία φορά
Media

Elif: O Κενάν επισκέπτεται τη Μελέκ και της λέει πως θέλει να μιλήσουν για τελευταία φορά

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Elif, o Κενάν επισκέπτεται τη Μελέκ και της λέει πως θέλει να μιλήσουν για τελευταία φορά..

Απολογείται για όσα έγιναν στο παρελθόν και την αποχαιρετά αφού σκοπεύει να λείψει για πολύ καιρό. Η Μελέκ τηλεφωνεί στον Σελίμ και του μιλάει για την παράξενη επίσκεψη του Κενάν. Ο Σελίμ της λέει πως ξέρει ότι ο Κενάν θέλει να της μιλήσει για πολλά και της λέει πως θα περάσει από το σπίτι. Ο Σελίμ λέει στη Μελέκ όλα όσα ξέρει για τον Μελίχ και τη ρωτάει πως πείστηκε ότι ο Μελίχ είναι αδελφός της.

Η Μελέκ τον πηγαίνει στον τάφο των γονιών της. Ο Μελίχ πηγαίνει στο πλυντήριο αυτοκινήτων και ρωτάει τον Μουράτ για το cd αλλά εκείνος αποφεύγει την κουβέντα. Ο Βεϊσέλ βλέπει τον Μελίχ να φεύγει από το πλυντήριο αυτοκινήτων και ρωτάει σχετικά τον Μουράτ. Εκείνος του απαντάει πως ήρθε να τον προειδοποιήσει επειδή τον είδε στο βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας. Η Αρζού ζητάει από την Αλιγέ να τη βοηθήσει να εμποδίσουν τον Κενάν να φύγει. Η Αλιγέ της ζητάει να της πει όλα όσα κρύβει και πως αν δεν το κάνει θα έχει κακά ξεμπερδέματα. Όταν η Αρζού δεν της λέει τίποτα, η Αλιγέ παίρνει το μέρος του Κενάν.

Η Αρζού αποφασίζει να πάρει την Τουγτσέ και να φύγει από το κτήμα αλλά η μικρή αρνείται. Η Ιπέκ προσπαθεί να πείσει την Αρζού να μείνει αλλά δεν τα καταφέρνει. Ο Σελίμ ενημερώνει την Αλιγέ και την Ιπέκ σχετικά με τις αποφάσεις του Κενάν. Η Τουγτσέ τους διακόπτει και τους λέει πως η μητέρα της θέλει να την πάρει μακριά. Η Αλιγέ λέει στην Αρζού πως μπορεί να φύγει αλλά η Τουγτσέ θα μείνει. Παρά τις αντιρρήσεις της Αλιγέ,, η Αρζού απαντάει πως η Τουγτσέ είναι παιδί της και κανένας άλλος δεν μπορεί να αποφασίζει για εκείνη. Η Αρζού φεύγει από το κτήμα μαζί με τη Τουγτσέ. Η Αρζού καλεί τον Ερκούτ και συναντιούνται στο σπίτι της Σεϊντά.

Όταν η Αρζού του λέει πως η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ χώρισαν τον κάνει πολύ ευτυχισμένο. Στη συνέχεια του εξηγεί τι συνέβη στο κτήμα. Η Ελίφ ρωτάει τη Ζεϊνέπ για τον Μουράτ και τον Βεϊσέλ και της λέει πως της έχουν λείψει. Η Αλιγιέ λαμβάνει ένα ανώνυμο γράμμα στο οποίο ο αποστολέας του γράφει πως θα πληρώσει για τις δύο ζωές, που στέρησε άδικα και της ζητάει να συναντηθούν σε συγκεκριμένο τόπο και μέρα. Η Αλιγιέ είναι τρομοκρατημένη…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved