Όλα όσα έγιναν στην παρουσίαση του προγράμματος του ΣΚΑΪ
Media

Όλα όσα έγιναν στην παρουσίαση του προγράμματος του ΣΚΑΪ

Ο ΣΚΑΪ δίνει τον ρυθμό εκκίνησης της νέας σεζόν με ένα ολοκληρωμένο πακέτο προτάσεων στην ψυχαγωγία και την ενημέρωση.

Υψηλών προδιαγραφών σόου που αγάπησε το ελληνικό κοινό. Μουσική, διασκέδαση, δυνατές συγκινήσεις, ένταση, ρυθμός. Μια καθημερινή ελληνική σειρά με ένα λαμπρό καστ ηθοποιών και την πιο δυνατή ομάδα συντελεστών. Αλλά και καθιερωμένες εκπομπές με προτάσεις για ταξίδια, γεύσεις, μόδα, ομορφιά και gossip.

Στην ενημέρωση η σφραγίδα του ΣΚΑΪ παραμένει ισχυρή. Με το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων που έχει κερδίσει την προτίμηση των τηλεθεατών για την εγκυρότητα και την ανάλυση της είδησης. Με τη μεγαλύτερη σε διάρκεια πρωινή ενημερωτική ζώνη καθημερινά, επτά ημέρες την εβδομάδα. Με μια νέα πρόταση ενημέρωσης η οποία θα δώσει έμφαση στα κοινωνικά και ανθρωποκεντρικά θέματα. Με το Μεσημεριανό δελτίο που έχει καθιερωθεί και ξεχωρίσει για την έγκαιρη καταγραφή των γεγονότων.

Αναλυτικά :

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΣΚΑΪ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ με τη Σία Κοσιώνη έχει ισχυρή σφραγίδα εγκυρότητας, ψύχραιμης ανάλυσης των θεμάτων της επικαιρότητας και διεισδυτική ματιά στα γεγονότα. Ρεπόρτερ που καλύπτουν όλα τα σημαντικά θέματα της ημέρας, ανταποκρίσεις από το εξωτερικό και απευθείας συνδέσεις όπου και όταν χρειάζεται, η ενημέρωση στο ΣΚΑΪ έχει κατακτήσει υψηλή θέση στην προτίμηση των τηλεθεατών.

ΣΚΑΪ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το πρώτο ολοκληρωμένο δελτίο της ημέρας που προτιμούν οι περισσότεροι τηλεθεατές. Παρουσιάζει η Εύα Αντωνοπούλου. Όλες οι όψεις της επικαιρότητας, με τη δύναμη και την σφραγίδα της δημοσιογραφικής ομάδας του ΣΚΑΪ. Με έμφαση στο ρεπορτάζ, όλες οι εξελίξεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΣΗΜΕΡΑ

Ειδήσεις, αναλυτικά ρεπορτάζ από όλα τα σημεία των γεγονότων, ζωντανές συνδέσεις, καλεσμένοι στο στούντιο. Ο Δημήτρης Οικονόμου και η Μαρία Αναστασοπούλου συνεχίζουν και φέτος δυναμικά και με γερό πάτημα στην πρωινή ενημερωτική ζώνη. Το ξεκίνημα της ημέρας αρχίζει «Σήμερα» με ολοκληρωμένη και έγκαιρη ενημέρωση.

ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ

Οι πιο ταιριαστοί …«Αταίριαστοι». Ο Χρήστος Κούτρας και ο Γιάννης Ντσούνος είναι ευέλικτοι και καλοί γνώστες της επικαιρότητας της ημέρας. Έρχονται με φόρα για σχολιασμό και αναλύσεις, παρέα με τους καλεσμένους τους. Καταγράφουν όσα συμβαίνουν σε όλα τα σημεία της Ελλάδας μέσα από ρεπορτάζ, και συνεντεύξεις. Πολιτική, κοινωνία, διεθνείς εξελίξεις, υγεία, πολιτισμός και social media.

ΜΑΖΙ ΣΟΥ

Η Τατιάνα Στεφανίδου βάζει μια διαφορετική πινελιά στην ενημέρωση του ΣΚΑΪ. Στον καμβά της ζωής που όλα μπορούν να συμβούν κι όλα μας αφορούν η Τατιάνα και η ομάδα της προσεγγίζουν ιδιαίτερα και ευαίσθητα θέματα με έναν άλλο τρόπο. Κοινωνία, άνθρωποι, ζωή, δυσκολίες, εμπειρίες αλλά και χαμόγελο. Όλα «Μαζί σου».

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Ο Γιώργος Αυτιάς, πρωταθλητής της πρωινής ενημέρωσης του Σαββατοκύριακου συνεχίζει δυναμικά και αυτή τη χρονιά να καταγράφει τον σφυγμό της επικαιρότητας και να δίνει χρήσιμες πληροφορίες για οικονομικά και εργασιακά θέματα με τη βοήθεια ειδικών. Η κοινωνία, οι πρωταγωνιστές τους, και όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζουν οι πολίτες.

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΜΕ ΔΡΑΣΗ

Το δημοσιογραφικό επιτελείο του ΣΚΑΪ, αλλά και καλεσμένοι απ’ όλο το φάσμα της πολιτικής, οικονομικής και επιχειρηματικής ζωής της χώρας συμβάλλουν, ώστε οι τηλεθεατές να γνωρίζουν κάθε λεπτομέρεια για τα μεγάλα θέματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία. Ο Σπύρος Μάλλης και η Μαρία Βούσουλα αναλαμβάνουν «Σαββατοκύριακο με Δράση».

GOAL ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ

Η αθλητική εκπομπή που αγαπήθηκε, συνεχίζει να καταγράφει τα πιο ενδιαφέροντα αθλητικά θέματα, τα γκολ που συζητήθηκαν και ξεσήκωσαν τις κερκίδες και αναλυτικές φάσεις από τα γήπεδα της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΑΚΡΑΙΩΣ

Ο Τάκης Χατζής δίνει με συνοπτικό και αναλυτικό τρόπο το στίγμα της επικαιρότητας την εβδομάδα που πέρασε και ζητά απαντήσεις από πολιτικούς και αναλυτές για θέματα που είναι στην πρώτη σελίδα της πολιτικής ατζέντας. Οι αιχμηρές παρεμβάσεις του έμπειρου δημοσιογράφου, μέσα από τις συνεντεύξεις με πρόσωπα της επικαιρότητας και πολιτικούς πρώτης γραμμής.

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

ΟΣΟ ΕΧΩ ΕΣΕΝΑ

Αγαπημένοι ηθοποιοί, ένταση, ανατροπές, αστείες καταστάσεις δημιουργούν το πλαίσιο της νέας καθημερινής ψυχαγωγίας στον ΣΚΑΪ. Η σειρά που θα βάλει χρώμα στις τηλεοπτικές μας συνήθειες, ζεστασιά και χαμόγελο. Σενάριο: Ρένα Ρίγγα. Σκηνοθεσία: Στέφανου Μπλάτσου. Πρωταγωνιστούν: Δημήτρης Κουρούμπαλης, Ευγενία Σαμαρά, Νικόλας Μπράβος, Μαρία Κωνσταντάκη, Κωνσταντίνα Κλαψινού, Γιάννης Χατζηγεωργίου, Παναγιώτης Καρμάτης, Χρήστος Σπανός, Ειρήνη Βαλατσού, Κατερίνα Παπασιδέρη, Άρης Σιάμπης. Στο ρόλο της Ντίντη η Υρώ Μανέ, της Άντζελας η Ελένη Κρίτα και του Μάκη ο Κώστας Κόκλας.

SURVIVOR

Το εμβληματικό παιχνίδι επιβίωσης έρχεται στον ΣΚΑΪ. Το πρόγραμμα με τους πλέον φανατικούς τηλεθεατές ανά τον κόσμο, για τρίτη σεζόν υπόσχεται συναρπαστικές εμπειρίες. Μαχητές και διάσημοι θα παλέψουν για την επικράτησή τους μέσα από δυναμικά αγωνίσματα και ανατρεπτικές δοκιμασίες. Το ραντεβού στον Άγιο Δομίνικο περιμένει…

THE VOICE OF GREECE

Οι καλύτερες φωνές ζητούν και φέτος την αναγνώριση. Οι καρέκλες γυρίζουν. Ο Κωστής Μαραβέγιας ο Πάνος Μουζουράκης η Ελενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς διεκδικούν με μοναδικό τρόπο τους καλύτερους τραγουδιστές για την ομάδα τους. Ο κορυφαίος Γιώργος Καπουτζίδης αφήνει χώρο στους υποψηφίους να εκφραστούν, βάζει στη θέση τους, τους κριτές και δίνει ορμή και ρυθμό στο μοναδικό σόου ταλέντων. Το VOICE OF GREECE έρχεται για τρίτη χρονιά στον ΣΚΑΪ. Κλείστε θέση…

MY STYLE ROCKS

Μια ομάδα από νέα κορίτσια δοκιμάζουν καθημερινά τις ικανότητές τους να δημιουργούν δικές τους προτάσεις μόδας. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τις υποδέχεται με γλυκό χαμόγελο και οι κριτές τις παροτρύνουν να τολμήσουν. Ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος αναζητούν την πιο εντυπωσιακή εμφάνιση και βαθμολογούν με …στυλ.

MY STYLE ROCKS – GALA

Στο λαμπερό και βραδινό «Gala» του «My style Rocks» βραβεύεται η βασίλισσα του στυλ της εβδομάδας, η χαμένη αποχωρεί και η ομάδα των κοριτσιών υποδέχονται μια νέα παίκτρια. Μια τέταρτη καρέκλα προστίθεται στις θέσεις των κριτών και ένα πρόσωπο-έκπληξη εξετάζει τα κορίτσια μαζί με τους Στέλιο Κουδουνάρη, Μπέτυ Μαγγίρα και Δημήτρη Αργυρόπουλο.

ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ

Η Μαρία Μπακοδήμου, ο Γιώργος Καπουτζίδης και ο Σάκης Τανιμανίδης μένουν έκθαμβοι μπροστά στον ενθουσιασμό των υποψηφίων να παρουσιάζουν με μοναδικό τρόπο τις δεξιοτεχνίες και τα ταλέντα τους. Φέτος το σόου βάζει φωτιά στη πίστα και ο Γιώργος Λιανός στα παρασκήνια ανάβει το κέφι κοινού και συμμετεχόντων.

POWER OF LOVE

Το παιχνίδι των σχέσεων που φωτίζει με ξεχωριστό τρόπο οικείους προβληματισμούς και γλυκιές στιγμές. Με την αγωνία να βρουν τη δύναμη της αγάπης άνδρες και γυναίκες ζουν σε έναν κοινό χώρο για λίγες ώρες της ημέρας. Γνωρίζονται, ανταλλάσσουν απόψεις περί σχέσεων, διασκεδάζουν, προβληματίζονται, διαφωνούν αλλά τελικά ερωτεύονται. Το κοινό συμμετέχει και ψηφίζει το αγαπημένο του ζευγάρι και τον πιο δημοφιλή παίκτη. Η Μαρία Μπακοδήμου είναι μαζί τους και τους βοηθά να ξεδιπλώσουν στοιχεία της προσωπικότητάς τους. Στο βραδινό GALA (μία φορά την εβδομάδα) όλοι μαζί θυμούνται στιγμές που πέρασαν και αποφασίζουν για το ποιος θα μείνει ή ποιος θα φύγει από το σπίτι.

ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος προσκαλεί σημαντικούς ανθρώπους της μουσικής στο αγαπημένο τηλεοπτικό στέκι και μαζί με την παρέα ξεχωριστών ανθρώπων, φίλων και θαυμαστών το βράδυ του Σαββάτου αλλάζει. Όμορφες μελωδίες που συγκινούν και τραγούδια που έχουν γράψει ιστορία είναι πάντα η αφορμή για καλή μελωδική ψυχαγωγία.

ΓΛΥΚΕΣ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ

Φέτος ο Στέλιος Παρλιάρος κράτησε για μας το καλύτερο … κομμάτι από τις «Γλυκιές Αλχημείες» του. Ο αγαπημένος pastry chef επιστρέφει με διάθεση για «γλυκιές» περιπέτειες. Στην εκπομπή εντάσσεται ενότητα με αποδράσεις του Στέλιου σε τόπους που τον εμπνέουν. Μαζί με τα ταξίδια θα απολαύσουμε και τις μοναδικές ζαχαροπλαστικές δημιουργίες του.

ΝΕΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και ο Ηλίας Φουντούλης είναι φίλοι και μαζί προσκαλούν κι άλλους φίλους να μαγειρέψουν, να δοκιμάσουν γεύσεις, να συζητήσουν για προϊόντα και συνταγές, να γίνουν όλοι μια παρέα. Κι όλο αυτό όχι με αυστηρές chef ποδιές και επαγγελματικά εργαλεία. Αλλά χαλαρά και με διάθεση να σπάσουν τους κανόνες και τα πρωτόκολλα.

DOT

Dream it. Do it! Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, μαζί με μια ομάδα ταλαντούχων συνεργατών παρουσιάζουν ένα τηλεοπτικό «περιοδικό», πλούσιο σε θέματα. Ένα μαγκαζίνο που τα έχει όλα: υγεία, μόδα, μαγειρική, fitness, pets, celebrity life…και βεβαίως συνεντεύξεις με πρόσωπα που απασχολούν κάθε εβδομάδα την τηλεοπτική και καλλιτεχνική επικαιρότητα.

OOH LA LA

Η Σάσα Σταμάτη δεν σταματά πουθενά. Και τίποτα δεν την σταματά. Μιλάει, ρωτάει, τρολάρει και δίνει στο τηλεοπτικό gossip άλλη διάσταση. Με τον Δημήτρη Μηλιόγλου, την Ιλένια Ουίλιαμς και τον Παναγιώτη Τάτση βάζουν κάτω την επικαιρότητα της εβδομάδας, παίρνουν συνεντεύξεις που σχολιάζονται για πολλές μέρες μετά, γυρίζουν όλη την Αθήνα και ψάχνουν τα πιο πιπεράτα θέματα.

ΞΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ένα χορταστικό μενού από ξένες ταινίες και σειρές προσφέρει ο ΣΚΑΪ. Διάσημοι ηθοποιοί, βραβευμένοι σκηνοθέτες, καταξιωμένοι δημιουργοί βάζουν την υπογραφή τους στο πακέτο προτάσεων του ΣΚΑΪ που περιλαμβάνει θέαμα, δράση ,συγκίνηση, αγωνία. Για να ολοκληρωθεί με τον καλύτερο τρόπο η ψυχαγωγία στον ΣΚΑΪ.

Πηγή φωτογραφιών: NDP

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved