«Πέτα τη φριτέζα»: Δείτε τις πρώτες εικόνες από το επεισόδιο της πρεμιέρας
Media

«Πέτα τη φριτέζα»: Δείτε τις πρώτες εικόνες από το επεισόδιο της πρεμιέρας

Πρεμιέρα κάνει την ερχόμενη εβδομάδα η νέα σειρά του Ant1 «Πέτα τη φριτέζα» με τον Γιάννη Μπέζο και τον Φάνη Μουρατίδη.

Το story είναι βασισμένο σε ισπανική σειρά και στα 60 επεισόδια που θα προβληθούν θα δούμε πολλούς χαρακτήρες να μπλέκονται σε έρωτες, ευτράπελα και συγκινητικές στιγμές. O ελληνικής καταγωγής Κίμωνας Ορλώφ (Φάνης Μουρατίδης) είναι ένας διεθνούς φήμης σεφ, βραβευμένος με πολλά αστέρια Michelin. Αυστηρός, υπερόπτης και χωρίς φίλους έχει επιλέξει τη μοναχική ζωή. Ξαφνικά, θα ανακαλύψει ότι πραγματικός του πατέρας δεν είναι ο άνδρας που τον μεγάλωσε αλλά, ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας, «Η Λαγουδέρα», η οποία βρίσκεται σε ένα γραφικό παραθαλάσσιο χωριό. Ο Ανδρέας Μπασκιάς (Γιάννης Μπέζος) ο ξεροκέφαλος αλλά καλόψυχος ιδιοκτήτης της «Λαγουδέρας» αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και η ταβέρνα του κινδυνεύει να κλείσει. Τότε, εμφανίζεται ο Κίμωνας αλλά δεν του αποκαλύπτει πως είναι γιος του.

Οι δυο τους θα πρέπει να συνεργαστούν αν ο Ανδρέας θέλει να σώσει την επιχείρησή του. Οι συγκρούσεις τους όμως θα είναι μεγάλες και κάθε επεισόδιο συναρπαστικά απολαυστικό!

Πρόκειται για μια κωμική σειρά που θα μας προσφέρει άφθονο γέλιο. Το gossip-tv.gr «τρύπωσε» στα γυρίσματα της σειράς και εξασφάλισε τις πρώτες εικόνες από το επεισόδιο της πρεμιέρας η οποία θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα.

Στο πρώτο επεισόδιο O Κίμωνας Ορλόφ, ένας διάσημος Έλληνας σεφ, που μια ζωή μεγαλουργεί στο εξωτερικό επιστρέφει άρον- άρον στην Ελλάδα για να τον αποχαιρετήσει ο πατέρας του που βρίσκεται στα τελευταία του. Εκτός από τον αποχαιρετισμό όμως, ο πατέρας του έχει μία έκπληξη γι’ αυτόν. Του αποκαλύπτει ότι δεν είναι αυτός ο πραγματικός του πατέρας αλλά ο Αντρέας, ένας ιδιοκτήτης παραλιακής αλλά και παρακμιακής ψαροταβέρνας στην επαρχία. Η τελευταία χάρη που ζητάει πριν φύγει απ’ τη ζωή; Να βοηθήσει τον Αντρέα να σώσει την ταβέρνα του, μήπως και σωθεί η ψυχή του τώρα που «φεύγει». Ο Αντρέας βυθισμένος στα χρέη δανείζεται συνεχώς από την αδερφή του Ζαμπέλα και το γαμπρό του Αλέκο. Ο Κίμωνας αποφασίζει να πάει στο γραφικό παραθαλάσσιο χωριό «Φτασμένο» μαζί με τον γιο του για να προτείνει στον Αντρέα να εξαγοράσει ένα μέρος της ταβέρνας του αλλά χωρίς να του αποκαλύψει ποιος είναι πραγματικά …

Δείτε φωτογραφικό υλικό

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved