Elif: Ο Σελίμ συνειδητοποιεί πως ήταν άδικος με τη Ζεϊνέπ
Media

Elif: Ο Σελίμ συνειδητοποιεί πως ήταν άδικος με τη Ζεϊνέπ

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Elif, o Σελίμ έχει αμφιβολίες για το αν ο Μελίχ λέει την αλήθεια στη Μελέκ αλλά εκείνη είναι πλέον σίγουρη.

Η Μελέκ προτείνει στον Σελίμ να συναντηθεί μαζί του και να μιλήσουν. Ο Σελίμ θέλει ο Μελίχ να κάνει τεστ DNA και εκείνος δέχεται χωρίς κανένα δισταγμό. Ο Σελίμ λέει πως ακόμα και αν αποδειχθεί ότι ο Μελίχ και η Μελέκ είναι αδέλφια εκείνος δεν θα συγχωρέσει τη Ζεϊνέπ και η Μελέκ του εξηγεί πως εκείνη την πίεσε να μη μιλήσει σε κανέναν.

Ο Σελίμ συνειδητοποιεί πως ήταν άδικος με τη Ζεϊνέπ και προσπαθεί να βρει τρόπο για να συμφιλιωθούν. Πηγαίνει να την δει αλλά εκείνη είναι πληγωμένη και δεν θέλει να του μιλήσει. Η Ελίφ στενοχωριέται όταν τους βλέπει να μαλώνουν και σκέφτεται πως θα τους ενώσει ξανά. Ο Ερκούτ επισκέπτεται τη Ζεϊνέπ στο εστιατόριο και της λέει να ξεχάσει τον Σελίμ αλλά εκείνη τον διώχνει. Η Αλιγέ πιστεύει ότι η Μελέκ της έστειλε το γράμμα αλλά την επόμενη μέρα, που πηγαίνει στο ραντεβού, μένει άφωνη όταν βλέπει μπροστά της την Αρζού. Ο Μουράτ έχει κουραστεί και το μόνο, που θέλει είναι να φύγει όσο πιο γρήγορα γίνεται από την πόλη μαζί με την αγαπημένη του Σεϊντά. Το επόμενο πρωί πηγαίνει στο κτήμα για να πάρει το cd από τη Σεϊντά…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved