Elif: Η Αρζού έχει ανακατέψει στην υπόθεση και τον Ερκούτ
Media

Elif: Η Αρζού έχει ανακατέψει στην υπόθεση και τον Ερκούτ

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Elif, η Αρζού λέει στην Αλιγιέ πως έκανε μεγάλο λάθος, που την έδιωξε από το σπίτι και προσθέτει πως γνωρίζει ότι εκείνη σκότωσε τους γονείς της Μελέκ.

Η Αλιγιέ δεν έχει άλλη επιλογή από το να ακούσει την Αρζού. Εκείνη της ζητάει να επιστρέψει σπίτι και να της ζητήσει συγνώμη μπροστά σεόλη την οικογένεια, διαφορετικά θα αποκαλύψει το μεγάλο της μυστικό. Η Αλιγιέ επιστρέφει στο κτήμα με την Αρζού και την Τουγτσέ, συγκεντρώνει την οικογένεια και απολογείται στην Αρζού για ό,τι συνέβη. Πλέον η Αλιγιέ θέλει να μάθει ποιος αποκάλυψε στην Αρζού το μυστικό της. Η Αρζού έχει ανακατέψει στην υπόθεση και τον Ερκούτ, ο οποίος πηγαίνει στο κτήμα και λέει σε όλους την ίδια ιστορία, που είπε η Αρζού στον Κενάν. Όλοι υποψιάζονται ως αναληθή τα όσα ισχυρίζεται αλλά κανείς δεν λέει τίποτα.

Ο Σαντίκ βλέπει τη Σεϊντά και τον Μουράτ να μιλάνε για το cd και ενημερώνει τον Μελίχ. Η Σεϊντά σοκάρεται όταν βλέπει τον Ερκούτ στο κτήμα. Η κοπέλα λέει στον Ναντίρ ότι η Αρζού επέστρεψε. Καθώς η Σεϊντά μιλάει στο τηλέφωνο, η Τουγτσέ βρίσκει την ευκαιρία να κάνει άνω – κάτω το δωμάτιο της. Η Αρζού απολύει τη Σεϊντά με αιτιολογία ότι δεν προσέχει την Τουγτσέ. Τότε η Σεϊντά τηλεφωνεί στον Ναντίρ και του λέει πως έχει στην κατοχή της ένα πολύτιμο cd, που θα μπορούσε να αποτελεί και το τέλος της Αρζού. Στη συνέχεια, η Σεϊντά στέλνει μήνυμα στην Αρζού και της ζητάει να βγει στην κεντρική πόρτα. Όταν η Αρζού πηγαίνει εκεί βλέπει τη Σεϊντά να κρατάει το cd και αναστατώνεται. Η Γκόντζα ακούει τη Σεϊντά να μιλάει με τον Ναντίρ και ενημερώνει τον Βεϊσέλ ότι εκείνη έχει το cd στα χέρια της. Η Πελίν μαθαίνει πως ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ έχουν χωρίσει. Συναντάει τον Σελίμ στη σχολή και του λέει πως ανησυχεί για εκείνον επειδή η Ζεϊνέπ διαδίδει παντού την είδηση για τον χωρισμό τους.

Ο Σελίμ όμως δεν πιστεύει λέξη από τα λόγια της και πηγαίνει να βρει τη Ζεϊνέπ, η οποία είναι ακόμα πληγωμένη. Ο Βεϊσέλ και η Τουλάι βγαίνουν μαζί έξω. Όταν ο Βεϊσέλ φεύγει για λίγο από κοντά της, κάποιοι άντρες την πλησιάζουν και της ζητάνε να επιστρέψει στην παλιά της δουλειά. Η Ελίφ καλεί τον Σελίμ από το κινητό της Ζεϊνέπ και του λέει πως η κοπέλα κλειδώθηκε στην κουζίνα και του ζητάει τη βοήθειά του. Ο Σελίμ τρέχει στο εστιατόριο και πηγαίνει κατευθείαν στην κουζίνα. Η Ελίφ κλειδώνει την πόρτα και τους αφήνει μόνους τους…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved