Media

A Very English Scandal: Ο Χιου Γκραντ όπως δεν τον έχεις ξαναδεί!

Gossip-tv Team

Τον αγαπήσαμε από τους ρόλους του σε ρομαντικές κωμωδίες όπως το «Μια βραδιά στο Νότινγκ Χιλ», το «Ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς» και το «Τέσσερις γάμοι και μια κηδεία», και τώρα τον βλέπουμε να μεταμορφώνεται για τις ανάγκες της νέα μίνι αστυνομικής σειράς, με τίτλο «A Very English Scandal».

Ο Χιου Γραντ, που πρόσφατα μας εξέπληξε με τον πρώτο του γάμο και την εγκατάλειψη της εργένικης ζωής, μας εντυπωσιάζει με ένα ασυνήθιστο βήμα στην καριέρα του. Με αφορμή το νέο του ανατρεπτικό εγχείρημα, αφήνει πίσω του τους καθιερωμένους ρόλους, στους οποίους υποδύονταν τον γοητευτικό πρωταγωνιστή και δοκιμάζει τις δυνάμεις του σε κάτι διαφορετικό.

Άλλωστε, όπως δήλωσε πρόσφατα στην Guardian, δεν έχει σκοπό να συμμετέχει σε άλλες ρομαντικές κομεντί: «Πάντα προσπαθούσα να δέχομαι ό,τι πιο διασκεδαστικό που προτεινόταν. Και όσο γερνάω και ασχημαίνω αλλάζουν και οι ρόλοι που μου προτείνονται».

Το μεγάλο ερωτικό «μυστικό» του Χιου Γκραντ

Ο 57χρονος βραβευμένος ηθοποιός, αυτή τη φορά, ενσαρκώνει τον πολιτικό Τζέρεμι Θορπ και μας μεταφέρει στη μοναδική ατμόσφαιρα της Αγγλίας του '60. Υποδυόμενος τον ηγέτη του Βρετανικού Κόμματος των Φιλελεύθερων, βρίσκεται μπλεγμένος σε ένα μεγάλο σκάνδαλο. Καθώς ένα νεαρό μοντέλο, ο Νόρμαν Σκοτ, υποστηρίζει ότι διατηρούσε ερωτικό δεσμό μαζί του, ο Θορπ προβληματίζεται και αισθάνεται παγιδευμένος. Ο νεαρός εραστής και εκβιαστής του, τον οποίο υποδύεται ο Μπεν Γουίσο, δυσκολεύει διαρκώς την κατάσταση με τις απειλές του, μετά το τέλος της σχέσης τους. Ο Θορπ προσπαθεί με κάθε τρόπο να διαφυλάξει το μυστικό τους…

Παρόλα αυτά, τα πρωτοσέλιδα στις εφημερίδες προκαλούν αίσθηση, ενώ τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα όταν ο Σκοτ τον κατηγορεί ότι σχεδίασε να τον δολοφονήσουν. Η mini σειρά παρουσιάζει τα γεγονότα μέσα από τη σκηνοθετική ματιά του δύο φορές υποψήφιου για Όσκαρ σκηνοθέτη Στίβεν Φρίαρς, ενώ ο Χιου Γκραντ και ο Μπεν Γουίσο εντυπωσιάζουν με τις δυνατές ερμηνείες τους, με αποκορύφωμα τη σκηνή της συγκλονιστικής δίκης του Βρετανού πολιτικού. Θα αθωωθεί; Τι ζημιά μπορεί να προκαλέσει ένα τέτοιο σκάνδαλο στη φήμη του; Θα συνεχιστεί η παρουσία του στην πολιτική σκηνή;

grant1

Πού μπορείς να παρακολουθήσεις το «A Very English Scandal»;

Περισσότερα θα μάθεις στο καθηλωτικό τηλεοπτικό δράμα «A Very English Scandal», που θα έχεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις πολύ σύντομα και στη χώρα μας. Η σειρά είναι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα, καθώς και στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Τζον Πρέστον. Το σενάριο υπογράφει ο πολυβραβευμένος τηλεοπτικός δημιουργός Ράσελ Τ. Ντέιβις, ενώ για την παραγωγή ένωσαν τις δυνάμεις τους η Amazon και το BBC.

Στην Ελλάδα μπορείς να το παρακολουθήσεις από την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου, στη μεγάλη του πρεμιέρα, αποκλειστικά στη Nova, ενώ θα προβάλλεται κάθε Τρίτη στις 22:00, στο Novacinema4HD.

Μη χάσεις λοιπόν, για κανέναν λόγο, τον Χιου Γκραντ που πρωταγωνιστεί σε αυτή τη γεμάτη δράση. Παράλληλα, κάνε λίγο πιο συναρπαστικό κάθε φθινοπωρινό βράδυ στο σπίτι με πολλές ακόμη κορυφαίες διάσημες σειρές, καθώς και βραβευμένες ταινίες που θα έχεις την τύχη να δεις σε Α τηλεοπτική προβολή στα κανάλια της Nova. Και για να μη μείνει κανείς παραπονεμένος, ανακάλυψε από συναρπαστικά παιδικά, για τα μικρότερα μέλη της οικογένειας, μέχρι πρωτότυπα ντοκιμαντέρ!

Δείτε το τρέιλερ:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved