Μελέτης Ηλίας: «Η επιτυχία της σειράς είναι κάτι που εγώ προσωπικά δεν είχα φανταστεί»
Media

Μελέτης Ηλίας: «Η επιτυχία της σειράς είναι κάτι που εγώ προσωπικά δεν είχα φανταστεί»

Τριαντάφυλλοι και Χαμπέοι δουλεύουν πυρετωδώς για να έρθουν στην ώρα τους, στο νέο τηλεοπτικό ραντεβού, με το αγαπημένο τους κοινό, αρχές Οκτώβρη.

Ο Σάββας - Μελέτης Ηλίας δηλώνει πανευτυχής για τη συνεργασία του με τους συντελεστές και για την επιτυχία της σειράς.

Ποιες εξελίξεις έρχονται, τι πρέπει να περιμένουν οι τηλεθεατές της σειράς;
«Οι εξελίξεις στη σειρά νομίζω θα είναι σχετικές με το ότι μεγαλώνουν τα παιδιά, μπαίνουν στην προεφηβεία με ό,τι αυτό συνεπάγεται, θα έχουμε καινούργια μέλη αλλά και καινούργιες καταστάσεις. Πάντα μέσα από το χιούμορ και τις αντιθέσεις που έκαναν αυτή τη σειρά αγαπητή όλα αυτά τα χρόνια».

Πέντε χρόνια... Σάββας;

«Ποιος το περίμενε! Νομίζω ότι η επιτυχία της σειράς είναι κάτι που εγώ προσωπικά δεν είχα φανταστεί. Δεν περίμενα ότι ξεκινώντας αυτό το σίριαλ θα είμαι πέντε χρόνια μετά ακόμα εδώ. Νιώθω μεγάλη χαρά και ικανοποίηση και η αγάπη του κόσμου είναι κάτι όχι καινούργιο πια, αλλά καλοδεχούμενο και ευχάριστο όπως στην 1η σεζόν».

Έχετε γίνει από τηλεοπτική αληθινή οικογένεια;

«Πρακτικά με τη Βάσω έχουμε γίνει και αληθινή οικογένεια. Φυσικά και με τους υπόλοιπους ηθοποιούς έχουμε πολύ στενές σχέσεις. Το ότι είμαστε πέντε χρόνια κάθε ημέρα μαζί, δημιουργεί δεσμούς και σε φέρνει πιο κοντά. Η έλλειψη θα φανεί όταν σταματήσουμε, κάτι που δεν το βλέπω σύντομα».

Οι τηλεοπτικοί σας γονείς αρέσουν πολύ;
«Οι γονείς και του Σάββα και της Λυδίας έχουν καταφέρει να γίνουν οι γονείς της διπλανής πόρτας! Είναι τόσο γνώριμες οι φιγούρες όλων των ηρώων, που οι τηλεθεατές ταυτίζονται με τον καθένα ανάλογα με την ηλικία, τη διάθεση και την κοινωνική επιφάνεια».

Καμία νύφη δεν είναι επαρκής για το γιο;
«Οι μανάδες με τις νύφες συνήθως έχουν μια κόντρα. Είναι σαν τα παιδιά, παίρνεις κάτι δικό τους και μετά πολεμάνε για να το πάρουν πίσω. Εγώ προσωπικά το βρίσκω αστείο όλο αυτό!», λέει ο ηθοποιός στο περιοδικό Τηλεθεατής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved