Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: «Μπορώ να βλέπω για ώρες οντισιόν ανθρώπων που ψάχνουν µια διέξοδο»
Media

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: «Μπορώ να βλέπω για ώρες οντισιόν ανθρώπων που ψάχνουν µια διέξοδο»

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Κυριακής η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου με το νέο ριάλιτι ζαχαροπλαστικής στον Alpha «Bake off».

Η ηθοποιός, η οποία όπως είδαμε έκανε ένα επιτυχημένο πρώτο βήμα στην παρουσίαση, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της για τον λόγο που είπε το «ναι» αλλά και πως της φαίνεται το γεγονός ότι η τηλεόραση έχει γεμίσει εκπομπές μαγειρικής.

Πρώτη φορά σε παρουσίαση εκποµπής και µάλιστα µε άξονα τη ζαχαροπλαστική. Τι σε ενέπνευσε να προχωρήσεις στη συγκεκριµένη συνεργασία;

«Ο Alpha είναι ένα «σπίτι» που µε φιλοξένησε αρκετά χρόνια. Όταν µου προτάθηκε να παρουσιάσω την εκποµπή δέχτηκα µε µεγάλη χαρά. Ο συνδυασμός του να βρεθώ σ’ ένα οικείο περιβάλλον, µε µία ιδιότητα µε την οποία δεν είµαι καθόλου εξοικειωµένη µου φάνηκε ενδιαφέρων. Επίσης, η φύση και η θεµατολογία της εκποµπής ήταν πολύ σηµαντικοί λόγοι. Έχει τύχει να µείνω καρφωµένη στην οθόνη βλέποντας πώς φτιάχνονται όλα αυτά τα εδέσµατα!»

Πώς κρίνεις το γεγονός ότι το τελευταίο διάστηµα γέµισε η τηλεόραση εκποµπές µαγειρικής;
«Για να είµαι ειλικρινής, δεν έχω επαφή µε την ελληνική τηλεόραση. Για µένα, το Bake Off είναι ένα talent show, όπου οι συµµετέχοντες καλούνται ν’ αποδείξουν το ταλέντο τους. Μπορώ να βλέπω για ώρες οντισιόν ανθρώπων που ψάχνουν µια διέξοδο να καλλιεργήσουν ένα εκ γενετής χάρισµά τους. Με συγκινεί το πάθος τους. Όλοι έχουμε πράγματα που µας παθιάζουν κι αυτό είναι και η επιτυχία παρόµοιων εκπομπών. Ανεξάρτητα από τη θεματολογία, ταυτιζόμαστε µε αυτό το πάθος. Πόσο µάλλον όταν σχετίζεται µε την προετοιμασία γλυκών, που συνδυάζουν δημιουργικότητα µε απόλαυση», λέει η ίδια στο Glow.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved