Το Τατουάζ: Η Ελένη δίνει μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο της
Media

Το Τατουάζ: Η Ελένη δίνει μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο της

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς To τατουάζ, η επίθεση της Μαργκώ στην Τατιάνα, εξελίσσεται σε λεκτική «μονομαχία» ανάμεσα στις δύο γυναίκες.

Στο μεταξύ ο Τόνυ βρίσκεται σε αναμονή απεξάρτησης, για την οποία ελπίζει ότι θα σηματοδοτήσει μια νέα αρχή στη ζωή του. Ο Νικόλας έχει ξεκινήσει ένα οδοιπορικό στα Μαύρα Λιθάρια προς αναζήτηση του Σόρενσον ή Λουκά Σορογιάννη, ο οποίος ελπίζει πως θα τον οδηγήσει στην αρχή του νήματος για το κύκλωμα της παιδικής πορνογραφίας.

Η απάντηση που θα πάρει στο τέλος αυτής της προσπάθειας, θα τον εκπλήξει άσχημα. Ο Ορφέας έχει όλο και πιο βάσιμες ελπίδες ότι θα τα βρει ξανά με την Ελένη, ενώ ο Θεοχάρης κάνει ένα καλό ξεκαθάρισμα με την Άννα σε σχέση με το πού βρίσκεται ο γάμος του με την Αμαλία. Ο Στέφανος μαζί με τον δικηγόρο της Όλγας συμμετέχουν στη «ζωντανή» εκπομπή της Χριστίνας Ζερβού και προσπαθούν να υπερασπιστούν τα κίνητρα της Όλγας για τη δολοφονία που διέπραξε, όταν μια τηλεφωνική παρέμβαση, θα ακυρώσει όλη αυτή την προσπάθεια και θα καταλήξει εις βάρος τους.

Η πρώτη εμφάνιση του Στέφανου και του Μάνου στην εκπομπή της Χριστίνας Ζερβού δεν φέρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η ανακάλυψη του Νικόλα για τον θάνατο του Σορογιάννη, αρχικά τον απογοητεύει αλλά σύντομα αρχίζει να έχει αμφιβολίες για το συμβάν. Η Μαργκώ αποφασίζει να δει τη ζωή της πιο ανάλαφρα και αποζητά τη συντροφιά της Αμαλίας και της Νικόλ. Η Ελένη δίνει μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο της, γεγονός που δεν χαροποιεί ιδιαίτερα τον Παύλο. Άννα και Άλεξ προσπαθούν να ισορροπήσουν τη ζωή τους ανάμεσα στις υποχρεώσεις και τον έρωτα που νιώθουν ο ένας για τον άλλον.

Ο Νικόλας πολιορκεί την Αθηνά που παρόλο που προσπαθεί να τον «ψαρέψει», σιγά σιγά πέφτει θύμα της γοητείας του. Ο Θεοχάρης τα βρίσκει με την Τατιάνα κι απαλλάσσεται έτσι από ένα ακόμα εμπόδιο που τον κρατούσε μακριά από τη Βέρα. Η Άννα προτρέπει τον Άλεξ να κάνει τον Φίλιππο συνέταιρό του κι έτσι οι δύο άντρες δίνουν τα χέρια. Ο Στέφανος επιτέλους βρίσκει ένα στοιχείο που μπορεί να λειτουργήσει υπέρ της Όλγας στη δίκη. Η οικογένεια Μελά βρίσκεται αντιμέτωπη με τον κίνδυνο να ακυρωθεί η υιοθεσία του μωρού. Τα δείγματα από την ταυτοποίηση του DNA του Γενάρη βγαίνουν και η Τατιάνα μένει άναυδη από την αποκάλυψη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved