Το τατουάζ: Η οικογένεια Μελά βρίσκεται σε απελπισία εξαιτίας της διεκδίκησης του μωρού
Media

Το τατουάζ: Η οικογένεια Μελά βρίσκεται σε απελπισία εξαιτίας της διεκδίκησης του μωρού

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς To τατουάζ, η υποψία και οι ενδείξεις του DNA ότι ο Ορφέας μπορεί να είναι, εκτός όλων των άλλων, και ο βιαστής, οδηγούν την Τατιάνα στο να στήσει ένα κόλπο προκειμένου το θύμα να μπορέσει να τον αναγνωρίσει.

Ο Ορφέας αγνοεί το γεγονός πως έχει μπει στο στόχαστρο της αστυνομίας και γι’ αυτή την υπόθεση. Στην Αίγινα, η οικογένεια Μελά βρίσκεται σε απελπισία εξαιτίας της διεκδίκησης του μωρού, από αυτόν που ισχυρίζεται πως είναι ο βιολογικός του πατέρας και αναθέτει στον Αλέξανδρο να κάνει μια έρευνα. Η Όλγα δε βλέπει με καλό μάτι την εμφάνιση των δικών της ανθρώπων στην τηλεοπτική εκπομπή της Χριστίνας Ζερβού, παρότι ο δικηγόρος της την διαβεβαιώνει για τη θετική επιρροή αυτών των εκπομπών στην επικείμενη δίκη της. Την ίδια στιγμή και ενώ η απαισιοδοξία την έχει κυριεύσει, ο Στέφανος θα την αιφνιδιάσει με μία εκδήλωση αγάπης. Ο Θεοχάρης με τη Βέρα, στην Αίγινα, χωρίς ακόμα να ξέρουν αν θέλουν να είναι μαζί, υποκύπτουν στην έλξη που νιώθει ο ένας για τον άλλον και κάνουν έρωτα, μπερδεύοντας ακόμα περισσότερο την μεταξύ τους κατάσταση. Η Ελένη, θα υποστεί σεξουαλική παρενόχληση από τον εργοδότη της, γεγονός που θα οδηγήσει αλλού τις εξελίξεις και θα δικαιώσει τον Ορφέα.

Η Ελένη καταρρακωμένη από αυτό που της συνέβη παραιτείται και παρακαλεί τον Ορφέα να μην επέμβει. Προτιμά να το ξεχάσουν και να πάνε παρακάτω. Παράλληλα το μπέρδεμα με το γενετικό υλικό που έχει δώσει στην αστυνομία συνεχίζεται και το θέμα παίρνει διαστάσεις. Η Όλγα παρόλο που συγκινείται από την κίνηση του Στέφανου, δεν θα του δώσει ελπίδες. Η οικογένεια Μελά απορεί για το τι μέρους του λόγου είναι ο Γιάννης Παρασχάκης, που ήρθε να διεκδικήσει την πατρότητα του μωρού και ο Αλέξανδρος αναλαμβάνει να το ψάξει. Ο Νικόλας συνεχίζει να πολιορκεί την Αθηνά… Η Χριστίνα αποφασίζει να ζητήσει συγνώμη από τον Στέφανο και δείχνει ειλικρινές ενδιαφέρον για την υπόθεση της Όλγας, ενώ η ζωή της Όλγας βρίσκεται ξαφνικά σε κίνδυνο. Η Μαργκώ αποφασίζει να ενημερωθεί για την εξέλιξη του Τόνυ στο κέντρο απεξάρτησης. Λίγο πριν φύγει για Λονδίνο, ο Παύλος με τον Θεοχάρη μαλώνουν άσχημα για ένα θέμα που θα φέρει σε ρήξη ακόμα και τον Αλέξανδρο με τους γονείς του. Μια φωτογραφία στο κινητό της Αθηνάς ανατρέπει τα δεδομένα του Νικόλα και τον κάνει να συνειδητοποιήσει ένα τεράστιο ψέμα…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved