Το Τατουάζ: Ο Ορφέας συνειδητοποιεί ότι κάποιοι γνωρίζουν τη δολοφονική δράση του
Media

Το Τατουάζ: Ο Ορφέας συνειδητοποιεί ότι κάποιοι γνωρίζουν τη δολοφονική δράση του

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς To τατουάζ, ο Παύλος εκφράζει έντονα την άποψή του για τις αντιλήψεις της Άννας και κάνει τον Αλέξανδρο έξω φρενών!

O Σέκερης κάνει μία τελευταία νύξη στον γιο του για το θέμα της κληρονομιάς, ελπίζοντας ότι θα καταφέρει να του αλλάξει γνώμη. Ο Νικόλας και η Αθηνά έχουν μια κουβέντα μπροστά στην Τατιάνα που προδίδει πολλά για τον αμοιβαίο έρωτα που αισθάνονται. Ο Φίλιππος βρίσκει μια πρόφαση και ζητάει το τηλέφωνο της Ελένης.

Η Μαργκώ καταφέρνει επιτέλους να επικοινωνήσει με το κέντρο απεξάρτησης και μαθαίνει νέα για τον Τόνυ. Λίγο αργότερα κάνει μια αρκετά τολμηρή πρόταση στον Πέτρο! Ο Στέφανος μαθαίνει κάτι που θα βοηθήσει την υπόθεση της Όλγας και πάει ο ίδιος να το διερευνήσει. Την ίδια στιγμή, η Όλγα μέσα στην απόγνωσή της, αφήνει υπονοούμενα στον Αλέξανδρο ότι σκέφτεται να κάνει κακό στον εαυτό της. Η αστυνομία, μαζί με τον Νικόλα, ανοίγει το φέρετρο του Σορογιάννη/Σόρενσον και μένει με το στόμα ανοιχτό!

Ο Αλέξανδρος, τρομοκρατημένος από την άσχημη ψυχολογική κατάσταση της Όλγας και την προοπτική να οδηγηθεί ακόμα και σε μια απόπειρα αυτοκτονίας, προσπαθεί να της μεταδώσει αισιοδοξία και κουράγιο, μέχρι να ξεκινήσει η δίκη. Στο μεταξύ, ο Αλέξανδρος, εμφανίζεται στην τηλεοπτική εκπομπή της Χριστίνας Ζερβού και προσπαθεί να φέρει την κοινή γνώμη στο πλευρό της Όλγας. Οι ερωτήσεις «παγίδα», στις οποίες πρέπει να απαντήσει, κάνουν αυτή την προσπάθειά του επικίνδυνη να φέρει το αντίθετο αποτέλεσμα.

Στο μεταξύ ο Νικόλας, που δεν αφήνει σε ησυχία την Αθηνά, βρίσκει το κουράγιο να της εκφράσει ένα μέρος από τα συναισθήματά του, αλλά και πάλι πέφτει σε τοίχο. Ο Ορφέας, που δεν έχει συνέλθει ακόμα από τα έντονα συναισθήματα που του προκάλεσε ο θάνατος της μητέρας του, παίρνει ένα ανώνυμο γράμμα και με τρόμο συνειδητοποιεί ότι κάποιος ή κάποιοι, γνωρίζουν τη δολοφονική δράση του και ξεκινά μια αγωνιώδη προσπάθεια να ανακαλύψει από πού προέρχεται ο κίνδυνος που πλέον τον απειλεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved