Λεωνίδας Κακούρης: «Είναι ο χειρότερος εφιάλτης όλων... Να χαθεί το παιδί σου»
Media

Λεωνίδας Κακούρης: «Είναι ο χειρότερος εφιάλτης όλων... Να χαθεί το παιδί σου»

«Επιστροφή» στη μικρή οθόνη για τον Λεωνίδα Κακούρη!

Ο ηθοποιός, που κατά το παρελθόν έχει συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές παραγωγές του ΑΝΤ1, όπως το σίριαλ «Της αγάπης μαχαιριά» το 2006, προτίμησε τα τελευταία περίπου 10 χρόνια να απέχει από τη μικρή οθόνη, προκειμένου να κάνει τις σωστές επιλογές.

Μόνο που και η δική του... επιστροφή έκρυβε εκπλήξεις: Αλλαγή στους μισθούς, δύσκολα ωράρια για να μην ανέβει ο προϋπολογισμός για κάθε επεισόδιο, γενικώς άλλες συνθήκες εργασίας... «Ολα αυτά ισχύουν» λέει ο ηθοποιός στην «Espresso» και προσθέτει: «Η σειρά προβάλλεται καθημερινά, αλλά η μυθοπλασία της έχει τη φιλοσοφία της εβδομαδιαίας. Τα budgets, όπως και όλα στην Ελλάδα της κρίσης, απέκτησαν... ταβάνι! Ακόμη και η ανθρωπιά... Τέλος πάντων. Στη συγκεκριμένη σειρά υπάρχει ένα αξιοπρεπές budget, ένα σενάριο που πιστεύεις, αξιόλογοι συνάδελφοι, συνεργάτες και προχωράς. Ολοι μπορούμε να φανταστούμε πώς θα μπορούσε να γυριστεί μια σκηνή με 100 κομπάρσους, γερανούς, συνεργείο με τέσσερις κάμερες, ακριβούς φυσικούς χώρους... Το κενό που δημιουργείται καλείται να το καλύψει κάτι μη... υπολογίσιμο: το “περίσσευμα” από τους σκηνοθέτες, τους τεχνικούς, τους ηθοποιούς, τους σεναριογράφους, όλους μας» αναφέρει και εξηγεί τι εννοεί: «Καθένας προσπαθεί να κάνει το καλύτερο. Και το “καλύτερο” είναι αυτό το κάτι παραπάνω που χρειάζεται από όλους για να γίνει η υπέρβαση... Δεν πας αδιάβαστος στο γύρισμα επειδή την προηγούμενη είχες γύρισμα μέχρι αργά και δεν πρόλαβες ή είσαι... κομμάτια. Θα βρεις τη δύναμη και θα το κάνεις».

Η δυνατή ιστορία της απαγωγής του Μάνου, γύρω από την οποία «χτίστηκε» η σειρά του ΑΝΤ1, θυμίζει περιπτώσεις σαν αυτή του μικρού Μπεν και της Μαντλίν, που συγκλόνισαν τον κόσμο.

«Είναι ο χειρότερος εφιάλτης όλων... Να χαθεί το παιδί σου» αναφέρει ο Λεωνίδας Κακούρης, μιλώντας πρωτίστως ως πατέρας και προσθέτει τι τον έπεισε να πει το «ναι» στη δραματική σειρά.

«Διάβασα ένα σενάριο, το οποίο, σε αντίθεση με άλλες σειρές που ξεκινούν με δυνατές ιστορίες και στην πορεία αποδυναμώνονται, γίνεται συνεχώς πιο δυνατό! Δημιουργεί στο κοινό την προσδοκία για το επόμενο επεισόδιο, όπως και σε εμάς τους ηθοποιούς που διαβάζουμε με ενδιαφέρον τα σενάρια για να δούμε τι θα γίνει παρακάτω. Μετά το τέλος κάθε επεισοδίου και από τη στιγμή που έχει αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι έχουμε κι εμείς την αγωνία να δούμε προς τα πού θα πάει ο ρόλος μας».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved