Μαρία Αντωνά: «Είπα αμέσως "ναι". Ενθουσιάστηκα…»
Media

Μαρία Αντωνά: «Είπα αμέσως "ναι". Ενθουσιάστηκα…»

Η Μαρία Αντωνά είναι το νέο μέλος στην εκπομπή Happy Day.

Η όμορφη μελαχρινή παρουσιάστρια μιλά σε πρόσφατη συνέντευξη της για την πρόταση να συμμετέχει στην εκπομπή αλλά και ποια είναι η μεγαλύτερη αγωνία της. Το πρώτο δοκιμαστικό για το Happy Day έγινε χωρίς να το γνωρίζει.

«Μία μέρα βρήκα ένα μήνυμα στο facebook από τη Μαίρη Παλιαλέξη, η οποία μου ζήτησε να πάω στην εκπομπή ως καλεσμένη. Νόμιζα ότι θα πάω να μιλήσουμε για το ραδιόφωνο, δεν μου είπαν κάτι περισσότερο. Πήγα και μετά από ενάμιση μήνα περίπου με κάλεσε η Σταματίνα και μου είπε ότι έψαχνε μία κοπέλα να αντικαταστήσει τη Φλόριντα Πετρουτσέλι, η οποία ετοιμαζόταν να σταματήσει, καθώς θα έφερνε στον κόσμο το παιδάκι της. Και διάλεξε εμένα», λέει στο People.

Αυτή ήταν μάλλον η πιο εύκολη απόφαση στη ζωής της, αφού, όπως εξομολογείται, δεν το σκέφτηκε ούτε λεπτό.

«Είπα αμέσως "ναι". Ενθουσιάστηκα γιατί ουσιαστικά είναι η πρώτη συμμετοχή μου σε μια καθημερινή ζωντανή εκπομπή, και μάλιστα με τόσο μεγάλη τηλεθέαση. Κατευθείαν στα βαθιά» λέει.

Η μεγαλύτερη αγωνία της Μαρίας είναι να καταφέρει να δείξει τον αληθινό της εαυτό. «Νομίζω ότι χρειάζομαι χρόνο ακόμα. Έχω να δείξω και άλλα πράγματα» παραδέχεται, περιγράφοντας και μία ατυχία που είχε στην πρεμιέρα της εκπομπής.

«Είχαμε βάλει ένα topping στα μαλλιά για να σκουρύνουμε λίγο τη ρίζα μου και το προϊόν κατέβηκε όλο στο μέτωπο λίγα λεπτά πριν βγούμε στον αέρα. Αγχώθηκα πολύ», αποκαλύπτει η ίδια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved