Το τατουάζ: Ο κλοιός σφίγγει ασφυκτικά γύρω από τον Ορφέα
Media

Το τατουάζ: Ο κλοιός σφίγγει ασφυκτικά γύρω από τον Ορφέα

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς To τατουάζ, ο Ορφέας υποψιάζεται ότι πίσω από τα απειλητικά σημειώματα κρύβεται η Τατιάνα, αλλά δεν μπορεί να το αποδείξει.

Ο Στέφανος και ο Μάνος είναι αντίθετοι με την κίνηση του Αλέξανδρου, αλλά ελπίζουν πως δεν θα έχει δυσάρεστες συνέπειες στην έκβαση της δίκης της Όλγας. Η Άννα εξακολουθεί να παίζει το ρόλο της «μαμάς» προς τη Λήδα, αλλά η επιμονή του Αλέξανδρου σχετικά με το θέμα διαπαιδαγώγησης θα δημιουργήσει εντάσεις. Η Αμαλία με τον Θεοχάρη κάνουν μια ανοιχτή κουβέντα και καταλήγουν πως ο γάμος τους οδηγείται στη λήξη του.

Ο Νικόλας συνειδητοποιεί πως η Αθηνά δεν έχει πέσει ακόμα θύμα της γοητείας του κι αποφασίζει να κάνει μια αιφνιδιαστική κίνηση με αναπάντεχα αποτελέσματα. Ο Σέκερης με την Αθηνά κάνουν έφοδο σε ένα σπίτι, που οι πληροφορίες λένε πως κρύβεται ο Σορογιάννης/Σόρενσον. Παράλληλα ένα ακόμα παιδί πέφτει θύμα του κυκλώματος παιδικής πορνογραφίας. Ο κλοιός σφίγγει ασφυκτικά γύρω από τον Ορφέα..

Η εξαφάνιση της Πολυξένης προβληματίζει τον Αλέξανδρο και όλοι ανησυχούν μήπως τελικά αρνηθεί να καταθέσει. Ο Σέκερης έχει πάρει προσωπικά την υπόθεση Σορογιάννη/Σόρενσον και με τη βοήθεια της Τατιάνας επιστρατεύει όλες τις δυνάμεις για τη σύλληψή του. Ο Θεοχάρης ανακοινώνει στη Βέρα πως με την Αμαλία θα πάρουν διαζύγιο. Ο Ορφέας αγνοεί ότι είναι υπό στενή παρακολούθηση, ενώ η Ελένη βοηθά τον Φίλιππο να βρει σπίτι στην Αίγινα. Το φλερτ και η έλξη ανάμεσα τους είναι πλέον φανερή!

Η Νικόλ αρχίζει να υποψιάζεται τις ύποπτες δουλειές της Μαργκώ. Η Αμαλία έρχεται Ελλάδα κι αναλαμβάνει την εταιρεία του Τόνυ. Η Χριστίνα αρχίζει να ερευνά εντατικά την υπόθεση της Όλγας. Η Άννα προσπαθεί να γεφυρώσει το χάσμα με τον Παύλο και τη Μάρθα σχετικά με το θέμα του παιδιού, αλλά η προσπάθειά της πέφτει στο κενό. Ο Ορφέας λαμβάνει ένα ακόμα σημείωμα κι αυτή τη φορά είναι αποφασισμένος να μάθει ποιος κρύβεται πίσω από όλα αυτά! Ο άντρας που ισχυρίζεται πως είναι ο πατέρας του μωρού της Σαμίρα εμφανίζεται στην οικογένεια Μελά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved