Elif: Η Μελέκ και ο Σελίμ περιμένουν νέα από την αστυνομία
Media

Elif: Η Μελέκ και ο Σελίμ περιμένουν νέα από την αστυνομία

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Elif, o Μελίχ λέει στην Αλιγιέ πως ξέρει τα πάντα και έχει και τις αποδείξεις και από εδώ και πέρα θα πρέπει να είναι πολύ προσεχτική γιατί εκείνος θα την παρακολουθεί συνεχώς.

Ο Μελίχ είναι αποφασισμένος να μην επιτρέψει στην Αλιγιέ να κάνει στη Ζεϊνέπ και τον Σελίμ, το κακό που έκανε στη Μελέκ και τον Κενάν. Η Αλιγιέ συνειδητοποιεί πως είναι αβοήθητη με τα νέα δεδομένα, που προέκυψαν και από τη νεκροψία. Τηλεφωνεί στους άντρες της και τους ζητάει να πάνε τη Ζεϊνέπ σπίτι της. Η Αλιγιέ δεν ξέρει πια τι να κάνει και πως να προφυλάξει τον εαυτό της και την οικογένειά της. Δεν έχει άλλη επιλογή από το να κάνει ότι της είπε ο Μελίχ, να ζητήσει δηλαδή συγνώμη από τη Μελέκ. Όμως δεν καταθέτει εντελώς τα όπλα και καταστρώνει ένα σχέδιο. Η Τουλάι δεν θέλει να πληγωθεί περισσότερο ο Βεϊσέλ.

Προσπαθεί να τον κάνει να τη μισήσει λέγοντας του πως τον πλησίασε για τα λεφτά του. Ο Βεϊσέλ όμως δεν έχει πειστεί και περιμένει έξω από την πόρτα της αλλά ένας από τους ιδιοκτήτες του κλαμπ τον χτυπάει άσχημα. Ο Βεϊσέλ μαθαίνει όμως από έναν οδηγό ταξί για τον εκβιασμό, που δέχεται η Τουλάι και της προτείνει να το σκάσουν μαζί. Η Μελέκ και ο Σελίμ περιμένουν νέα από την αστυνομία. Ανησυχούν πολύ γιατί δεν μπορούν να βρουν τον Ερκούτ πουθενά. Οι άντρες της Αλιγιέ, αφήνουν δεμένη τη Ζεϊνέπ στο σπίτι της και φεύγουν. Η Ζεϊνέπ λέει στον Σελίμ και τη Μέλεξ τι πέρασε αλλά δεν μπορεί να είναι σίγουρη ότι ευθύνεται ο Ερκούτ. Είναι ταραγμένη και κουρασμένη και ζητάει από τον Σελίμ να την υποσχεθεί πως δεν θα κάνει τίποτα. Ο Σελίμ επιστρέφει στο κτήμα και η Αλιγιέ υποκρίνεται πως δεν ξέρει τίποτα και δείχνει στον γιο της την υποστήριξή της για ό,τι συνέβη στη Ζεϊνέπ. Την επόμενη μέρα επισκέπτεται την κοπέλα για να της πει περαστικά.

Όλοι ξαφνιάζονται από τη συμπεριφορά της αλλά και χαίρονται ταυτόχρονα. Η Μελέκ όμως συνεχίζει να την υποψιάζεται, δεν έχει πειστεί από την ξαφνική αλλαγή της. Η Αλιγιέ επιστρέφει στο κτήμα και δίνει εντολές για να ετοιμάσουν το νυφικό δωμάτιο. Η Αρζού την απειλεί να τα αποκαλύψει όλα αν δεν εμποδίσει αυτό τον γάμο. Η Αλιγιέ της λέει πως αν φύγει από το κτήμα, ούτε εκείνη θα μπορέσει να επιβιώσει χωρίς τη βοήθεια της. Η Αλιγιέ την προειδοποιεί να μην την ενοχλήσει ποτέ ξανά με αυτό το ζήτημα. Η Ζεϊνέπ πηγαίνει στο κτήμα και η Αλιγιέ της δείχνει το δωμάτιο, που τους ετοίμασε. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ δεν μπορούν να κρύψουν την ευτυχία τους. Η Αρζού συναντάει τον Ερκούτ. Εν τω μεταξύ, ένας άντρας με το όνομα, Σερντάρ, παρακολουθεί το κτήμα. Έρχεται αντιμέτωπος με την Αρζού και της λέει πως ήρθε για να πάρει αυτό που του ανήκει. Η Αρζού τρομοκρατείται…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved