Κωστής Ζαφειράκης: Το «Απόψε Κάνεις Μπαμ» και το τηλεοπτικό του μέλλον
Media

Κωστής Ζαφειράκης: Το «Απόψε Κάνεις Μπαμ» και το τηλεοπτικό του μέλλον

«Απόψε Κάνεις Μπαμ» ένα παιχνίδι με ερωτήσεις και απαντήσεις, εύκολες και δύσκολες!

Ο παρουσιαστής του ανατρεπτικού βραδινού talk show, Κωστής Ζαφειράκης, μιλάει για το ραντεβού που δίνει κάθε Κυριακή στην ΕΡΤ3 με τους τηλεθεατές και το τηλεοπτικό του μέλλον.

Αν γνώριζες έναν άνθρωπο σήμερα και έπρεπε να του συστηθείς με κάποιον τρόπο, να χαρακτηρίσεις τον εαυτό σου, τι θα έλεγες; Κωστής Ζαφειράκης...

«Αν πρέπει ντε και καλά να ξεκινήσω την κουβέντα μιλώντας για τον εαυτό μου, θα του έλεγα αρχικά για όλες τις ωραίες μου συναντήσεις στο «Απόψε κάνεις μπαμ» με ανθρώπους που εκτιμώ βαθιά, αλλά και με τους καινούργιους δημιουργούς, που έχουν κάτι ξεχωριστό να δώσουν. Ε, και μετά θα του έλεγα για τις απίθανες περιπέτειες που έχω ζήσει, ταξιδεύοντας σε όλη την Ελλάδα, ως παρουσιαστής-σεναριογράφος ταξιδιωτικών εκπομπών. Αυτό τι με κάνει; Ταξιδιώτη; Καλό οικοδεσπότη; Πάντως, σίγουρα δεν νιώθω δημοσιογράφος-παρουσιαστής με τη συμβατική έννοια - φαίνεται αυτό σε όλους όσοι με ξέρουν».

Το «Απόψε κάνεις μπαμ», η εκπομπή που παρουσιάζεις στην ΕΡΤ3, είναι αυτό που ήθελες πάντα να κάνεις;

«Είναι ένα τρελό παιχνίδι το «Μπαμ». Πώς μαζεύονται οι φίλοι ένα βράδυ για να ξεδώσουν, να μοιραστούν μυστικά, να παίξουν επιτραπέζια, να συγκινηθούν, να τραγουδήσουν και να σκάσουν στα γέλια; Ε, αυτό θέλω να είναι το «Απόψε κάνεις μπαμ» - θεωρώ ιερή λέξη το «παιχνίδι», ζω γι’ αυτό. Είναι ένα ανατρεπτικό σόου, με κουβέντες, εκπλήξεις, δοκιμασίες και μπόλικο χιούμορ. Δεν αντέχω χωρίς το χιούμορ ούτε δύο λεπτά, βαριέμαι…».

Θέλεις να συνεχίσεις προς αυτή την κατεύθυνση, να δίνεις κάτι διασκεδαστικό και χαρούμενο;

«Έπεσες μέσα. Ξέρεις, η διασκέδαση έτσι όπως την εννοώ εγώ- είναι πολύ σπουδαίο πράγμα. Το πιο συγκινητικό μου το έχει πει μια φίλη: «Αυτό που κάνεις στην τηλεόραση είναι άκρως θεραπευτικό για εμάς που σε βλέπουμε». Το παιχνίδι, ω ναι, είναι θεραπευτικό», λέει στο TV ΕΘΝΟΣ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved