Πέτα τη φριτέζα: Δείτε εικόνες από το επεισόδιο της ερχόμενης Δευτέρας
Media

Πέτα τη φριτέζα: Δείτε εικόνες από το επεισόδιο της ερχόμενης Δευτέρας

Μια σειρά με γέλιο και απίθανους χαρακτήρες και περιπέτειες που από το πρώτο κιόλας επεισόδιο κατάφερε να σκαρφαλώσει ψηλά στους πίνακες τηλεθέασης.

Μιλάμε φυσικά για τη νέα κωμική σειρά του Ant1 με τίτλο «Πέτα τη φριτέζα» και πρωταγωνιστές τον Γιάννη Μπέζο και τον Φάνη Μουρατίδη.

Το βράδυ της Τρίτης, δηλαδή το τρίτο επεισόδιο, κατάφερε να φτάσει στην κορυφή της τηλεθέασης συγκεντρώνοντας στην ώρα του (21:49-22:47) 19,6 αφήνοντας πίσω στο The Voice.

Μπορεί στο γενικό σύνολο να ήρθε δεύτερο στην προτίμηση του κοινού, ωστόσο όπως εύκολα μπορεί κανείς να καταλάβει, είναι μια σειρά πολλά υποσχόμενη αφού έχει ήδη «χτίσει» το κοινό του.

Το gossip-tv.gr εξασφάλισε αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό του επομένου επεισοδίου, την ερχόμενη Δευτέρα.

Περίληψη επεισοδίου
Όλο το χωριό είναι ανάστατο για αυτό που πάει να κάνει ο Αντρέας. Ο Κίμωνας σπεύδει στη διάσωση του και δίνει τη μεγάλη μάχη με τη θάλασσα και τον εγωισμό του Αντρέα. Την ώρα της διάσωσης, ο Αντρέας του αποκαλύπτει κάτι που μπορεί να ανατρέψει τα πάντα σχετικά με τη συγγένεια τους και ο Κίμωνας μπαίνει σε σκέψεις. Ο Αλέκος με τη Ζαμπέλα στήνουν μία επικίνδυνη παγίδα για να πάρουν το μαγαζί και βρίσκουν απέναντι τους το Λάκη και το Σωκράτη. Η Μαριέττα δέχεται με χαρά την πρόσκληση του Κίμωνα για δείπνο, ενώ η Θάλεια έχει τις επιφυλάξεις της. Ο Αντρέας προσπαθεί να δείξει στον Κίμωνα και στη Φωτεινή ότι ξέρει να φιλετάρει ψάρια και το πληρώνει με τη σωματική του ακεραιότητα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved