Η νύφη: Η Εσμά καταρρέει εντελώς
Media

Η νύφη: Η Εσμά καταρρέει εντελώς

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Η νύφη, στην κρίσιμη συνάντηση του Φαρούκ με τον Αντέμ κάνει την εμφάνισή της και η Εσμά ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου.

Αυτό που ο Φαρούκ και η Εσμά δεν γνωρίζουν όμως, είναι ότι ο Φικρέτ με τον Αντέμ έχουν ήδη κάνει ένα σχέδιο πίσω από την πλάτη τους.
Το φυλαχτό που έδωσε η Σουρεϊγιά στον Εμίρ φαίνεται ότι απέδωσε καρπούς και βοήθησε λιγάκι τη μεταξύ τους σχέση.
Η Εσμά, που δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τη σύγχυση από το ραντεβού με τον Γκαρίπ και την Μπουρτζού, καταρρέει εντελώς όταν τυχαία πέφτει στα χέρια της το ημερολόγιο του Οσμάν... Την βρίσκει η Νουργκιούλ και προσπαθεί να την συνεφέρει. Η Εσμά της λέει αυτό που ανακάλυψε, μια και το βάρος είναι πολύ μεγάλο για να το σηκώσει μόνη της. Τι τρέχει ανάμεσα στον Οσμάν και την Σουρεϊγιά;
Ο Φαρούκ λέει στην Μπεγκιούμ ότι η Σουρεϊγιά και ο Εμίρ έκαναν το πρώτο βήμα για να έρθουν πιο κοντά κι εκείνη βρίσκει την ευκαιρία να τον ενημερώσει ότι υπάρχει ένας άνδρας στη ζωή της και σκέφτεται να τον γνωρίσει στον Εμίρ. Η αντίδραση του Φαρούκ σίγουρα δεν ήταν αυτή που περίμενε.
Η Εσμά, επικεντρώνεται και πάλι στο πως θα διώξει τη Σουρεϊγιά από το αρχοντικό, ώστε εκτός από τον Φαρούκ να γλυτώσει και ο Οσμάν.
Η Σουρεϊγιά διαισθάνεται ότι κάτι απασχολεί τον Φαρούκ, αλλά εκείνος το αρνείται. Όμως τα απανωτά μηνύματα στο κινητό του από την Μπεγκιούμ γίνονται αντιληπτά από τη Σουρεϊγιά και ζητάει εξηγήσεις. Ο Φαρούκ αποφεύγει τις απαντήσεις και ο καβγάς φουντώνει...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved