Το Τατουάζ: Ο Θεοχάρης με την Αμαλία δίνουν τέλος στον γάμο τους
Media

Το Τατουάζ: Ο Θεοχάρης με την Αμαλία δίνουν τέλος στον γάμο τους

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς To τατουάζ, η Ελένη προσπαθεί να πείσει τόσο τον εαυτό της όσο και το Φίλιππο πως ότι συνέβη μεταξύ τους δεν πρόκειται να επαναληφθεί.

Ο Αλέξανδρος αρχίζει να υποψιάζεται πως η Όλγα κάτι τους κρύβει σε σχέση με το θύμα… Η Τατιάνα και η Βέρα περνούν ξέγνοιαστες στιγμές στο πατρικό τους κι ευγνωμονούν τον Θεοχάρη για το δώρο που τους έκανε. Η Νάνσυ έρχεται αντιμέτωπη με το σκοτεινό παρελθόν της κι όλα δείχνουν πως δεν θα καταφέρει να ξεφύγει. Ο Νικόλας και η Αθηνά κανονίζουν ένα ακόμα ραντεβού μετά τη παρεξήγηση. Η Αφροδίτη παίρνει θέση υπέρ του Γιάννη και πιστεύει πως, αν το μωρό είναι τελικά δικό του, πρέπει να είναι μαζί του.

Ο Σέκερης βρίσκει στο πρόσωπο της Αμαλίας μια φίλη για να μοιράζεται τα προβλήματά του κι ένα περίεργο δέσιμο αρχίζει να αναπτύσσεται μεταξύ τους. Ο Πέτρος συγκινεί τη Μαργκώ μ’ έναν τρόπο που δεν κατάφερε ποτέ κανείς, όμως η Μαργκώ δεν είναι έτοιμη να απαρνηθεί τις ψυχρές συνήθειες της. Ο Παύλος και η Μάρθα κάνουν τραπέζι στη Χριστίνα, αλλά οι μοντέρνες ιδέες της την φέρνουν σε κόντρα με τον παραδοσιακό Παύλο. Η Ελένη προτείνει στον Ορφέα να ξαναρχίσει ψυχοθεραπείες κι εκείνος δέχεται, παρόλο που έχει άλλα σοβαρότερα προβλήματα.

Η προσπάθεια του Παύλου να υπερασπιστεί την Όλγα στην εκπομπή της Χριστίνας Ζερβού, καταλήγει σε μεγάλο φιάσκο, αφού ο αυθορμητισμός του και η «λάθος» απάντηση σε μια ερώτηση- παγίδα της δημοσιογράφου, «καίνε» την Όλγα και βγάζουν εκτός εαυτού τον Στέφανο. Στο μεταξύ, ο Νικόλας με την Αθηνά πέφτουν από παρεξήγηση σε παρεξήγηση και η σχέση τους γίνεται όλο και πιο δύσκολη…

Στο Λονδίνο, ο Θεοχάρης με την Αμαλία δίνουν τέλος στον γάμο τους… Η Νικόλ έχει μετανιώσει που μπλέχτηκε στην μεταφορά των όπλων και θέλει να απαλλαγεί, μην υπολογίζοντας όμως τον σκληρό χαρακτήρα και τις ίντριγκες της Μαργκώ. Ο Ορφέας, σε μια επίσκεψη στην εταιρία του Αλέξανδρου, γνωρίζει τον Φίλιππο, χωρίς να υποψιάζεται το ερωτικό παιχνίδι που παίζεται πίσω από την πλάτη του ανάμεσα στον Φίλιππο και την Ελένη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved