Αυτόν τον ηθοποιό δεν ήθελε η Ράντου να παίξει στο «Κωνσταντίνου και Ελένης»
Media

Αυτόν τον ηθοποιό δεν ήθελε η Ράντου να παίξει στο «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές του Ant1 που ακόμη και σήμερα στις επαναλήψεις σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης ήταν η σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Ο Χάρης Ρώμας σε πρόσφατη συνέντευξη του στο περιοδικό Down Town αποκάλυψε ποιον ηθοποιό δεν ήθελε η Ελένη Ράντου να παίξει μαζί τους. «Στο καστ αποφασίζαμε και οι τρεις. Δηλαδή, εγώ, η Ελένη και η Άννα Χατζησοφιά. Πολλές φορές διαφωνούσαμε. Συμφωνήσαμε απόλυτα όμως στη Μαρία Λεκάκη και με αυτό το σίριαλ έκανε καριέρα. Έγινε η «γκαρσόνα Βου» όλης της Ελλάδας.

Και αμέσως μετά έγινε πρωταγωνίστρια στην «Νταντά». Σε οντισιόν επίσης ανακαλύψαμε και την Καλλιρρόη Μυριάγκου, που έπαιξε τη Ματίνα Μανταρινάκη, που τη φώναζαν Ταπεινό Χαμομηλάκι Εγώ ενθουσιάστηκα. Η Ελένη, η Αννα και ο σκηνοθέτης Κώστας Λυχναράς δεν την ήθελαν. Οι οντισιόν της ήταν πολύ κακές, αλλά εγώ έβλεπα πως μπορούσε αυτό το κάπως ατσούμπαλο πλάσμα να δημιουργήσει έναν ρόλο.

Μου είπε ο σκηνοθέτης: «Θα καταστραφείς αν τη φέρεις». Ευτυχώς, δεν τον άκουσα. Η μόνη μεγάλη διαφωνία στο καστ που είχαμε με την Ελένη ήταν για τον Βασίλη Κούκουρα. Δεν τον ήθελε καθόλου κι εκεί εγώ πάτησα πόδι και είπα «θα τον πάρουμε». Και έκανε μοναδική επιτυχία Αυτή ήταν η μεγάλη μας διαφωνία με την Ελένη. Το λέω πρώτη φορά ανοιχτά, γιατί όλα έχουν λυθεί και δεν υπάρχουν πια παρεξηγήσεις», αποκαλύπτει ο ηθοποιός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved