Το Τατουάζ: Ο Ορφέας βρίσκει τον τρόπο να απαλλαγεί από μια ακόμα απειλή
Media

Το Τατουάζ: Ο Ορφέας βρίσκει τον τρόπο να απαλλαγεί από μια ακόμα απειλή

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς To τατουάζ, ο Ορφέας βρίσκει τον τρόπο να κλείσει οριστικά τα στόματα των εκβιαστών του και να απαλλαγεί από μια ακόμα απειλή.

Όσο εκείνος ασχολείται με τα προβλήματά του, ο ερωτικός κλοιός του Φίλιππου γύρω από την Ελένη όλο και στενεύει. Παράλληλα στα Τρίκαλα η δίκη της Όλγας συνεχίζεται και οι καταθέσεις των μαρτύρων κατηγορίας δεν αφήνουν πολλά περιθώρια ελπίδας για την αθώωσή της. Η Μάρθα κρύβει την αλήθεια από τον Παύλο για το αποτέλεσμα του τεστ πατρότητας και ξεκαθαρίζει στον Γιάννη πως θα παλέψει γι’ αυτό το μωρό. Η συνεχής παρακολούθηση του Χάρη φέρνει αποτέλεσμα και επιβεβαιώνει τις υποψίες του Νικόλα.

Η Άννα και ο Αλέξανδρος παίρνουν κουράγιο ο ένας από τον άλλον, αγνοώντας πως η Νάνσυ ετοιμάζεται να ανοίξει μια τεράστια «πληγή» στην εταιρεία του Αλέξανδρου. Ο Νικόλας κάνει το τραπέζι στην Αθηνά, αλλά και πάλι η βραδιά δεν εξελίσσεται όπως την είχε σχεδιάσει. Ο Θεοχάρης εκμεταλλεύεται μια καταιγίδα για να έρθει πιο κοντά με τη Βέρα. Η Όλγα συνειδητοποιεί πως η Βάσω δεν είναι αυτό που δείχνει…

Η Ελένη αρχίζει τα ψέματα στον Ορφέα, προσπαθώντας να κρύψει τον ενθουσιασμό που νιώθει για τον Φίλιππο, η Αφροδίτη όμως έχει καταλάβει κι ανησυχεί για την αδερφή της. Τα στοιχεία που βγαίνουν στο φως αρχίζουν να υποψιάζουν τον Σέκερη και την Τατιάνα πως ο θάνατος των δύο χρηστών ηρωίνης μπορεί να ήταν και εγκληματική ενέργεια. Η Μαργκώ αρχίζει να έρχεται πιο κοντά με τον Πέτρο, αλλά δεν το ομολογεί ούτε στον εαυτό της, ενώ παράλληλα ψάχνει με αγωνία να βρει ποιος της έστειλε τα κόκκινα τριαντάφυλλα.

Ο Παύλος ανησυχεί για το αποτέλεσμα του τεστ πατρότητας, αλλά η Μάρθα εξακολουθεί να του κρύβει την αλήθεια. Η δίκη διακόπτεται για δύο μέρες κι όλοι ανησυχούν μήπως η πολιτική αγωγή έχει βρει νέα στοιχεία που καίνε την Όλγα. Ο Στέφανος μαθαίνει πως η Ελπίδα παντρεύεται και τρέμει για την τύχη της Αλκυόνης. Ενώ ο Αλέξανδρος και η Άννα περνάνε ξέγνοιαστες στιγμές ως ζευγάρι, η Νάνσυ βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο των εκβιαστών της, χρησιμοποιώντας την εταιρεία του Αλέξανδρου. Όσο η Νικόλ βυθίζεται όλο και πιο βαθιά στην ιστορία με τα όπλα, η Άννα μαθαίνει ένα νέο που τη σοκάρει. Η Όλγα προσπαθεί να πάρει αποστάσεις

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved