Το Τατουάζ: Η πίεση της φυλακής αρχίζει να καταβάλει την Όλγα που ζητάει απεγνωσμένα το παιδί της
Media

Το Τατουάζ: Η πίεση της φυλακής αρχίζει να καταβάλει την Όλγα που ζητάει απεγνωσμένα το παιδί της

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς To τατουάζ, οι εξηγήσεις που δίνει ο Χάρης στον Νικόλα δεν του αρκούν κι έτσι απαιτεί να τον οδηγήσει μέχρι το κρησφύγετο του Σόρενσον.

Η Άννα θορυβείται από τις πληροφορίες του Αλέξανδρου σχετικά με τον Τόνυ και κινητοποιεί τη Μαργκώ για να μάθει την αλήθεια. Η Μάρθα επιμένει να διεκδικήσει το μωρό δικαστικά, παρόλες τις προτροπές της Αφροδίτης για να βρεθεί μια μέση λύση με τον Γιάννη. Η Αμαλία βρίσκει τον τρόπο και σιγά σιγά ρίχνει τις άμυνες του Σέκερη.

Ο Ορφέας αποφασίζει να πάει νωρίτερα στα Τρίκαλα, για να συμπαρασταθεί στον Αλέξανδρο. Η Ελένη εκμεταλλεύεται την ευκαιρία να προσεγγίσει τον Φίλιππο, με σκοπό να τον γνωρίσει καλύτερα. Στην επιχείρηση σύλληψης του Σόρενσον, η Αθηνά θα διατρέξει θανάσιμο κίνδυνο..

Η Αθηνά επιβραβεύει την πράξη αυτοθυσίας του Νικόλα κι επιτέλους σπάει ο πάγος ανάμεσά τους. Η Ελένη παλεύει να αντισταθεί στη γοητεία του Φίλιππου, αλλά όλα δείχνουν πως δεν θα τα καταφέρει. Η σύλληψη του Σόρενσον λήγει την παρεξήγηση ανάμεσα σε Νικόλα και Χάρη, όμως μια νέα γκάφα του Χάρη έρχεται να κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα. Ο Μάνος ενημερώνει τον Αλέξανδρο πως δεν έχουν υπόθεση απέναντι στον Γιάννη Παρασχάκη και η γνώμη του είναι να του παραδώσουν το παιδί, κάτι που η Μάρθα δεν το δέχεται. Ο Θεοχάρης δεν μπορεί να ξεπεράσει το παρελθόν και η Βέρα αποφασίζει να απομακρυνθεί.

Η εμφάνιση του Ορφέα στα Μετέωρα κεντρίζει το ενδιαφέρον της Χριστίνας. Η πίεση της φυλακής αρχίζει να καταβάλει την Όλγα που ζητάει απεγνωσμένα το παιδί της. Η Μαργκώ αρχίζει να επηρεάζεται από τη γοητεία του Πέτρου. Η Νάνσυ αναγκάζεται να υποκύψει στον εκβιασμό του Γιώργου και πλησιάζει το πρώτο «θύμα». Η δίκη συνεχίζεται με έναν μάρτυρα από το παρελθόν της Όλγας. Ο Σέκερης θα ανακαλύψει με επώδυνο τρόπο μια πικρή αλήθεια..

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved