Elif: Ο Μουράτ κρύβεται σε ένα σπίτι, που βρίσκει στον δρόμο
Media

Elif: Ο Μουράτ κρύβεται σε ένα σπίτι, που βρίσκει στον δρόμο

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Elif, ο Κενάν δεν μπορεί να θυμηθεί που πήγαινε και γιατί ούτε πόσο καιρό βρίσκεται στο σπίτι του Χουσεϊν.

Έχει μερική αμνησία και δεν θέλει να επιστρέψει σπίτι του. Η Μελέκ δεν μπορεί να τον πείσει για το αντίθετο, οπότε αποφασίζει να τον φροντίσει. Μέσω ενός μηνύματος, ο Κενάν μαθαίνει πως ο Ρασίμ, δολοφόνος των γονιών της Μελέκ, είναι στη φυλακή και αγνοώντας τα τραύματά του, πηγαίνει εκεί και η Μελέκ τον ακολουθεί. Στο δρόμο όμως η αιμορραγία του αυξάνεται και καταλήγουν στο νοσοκομείο. Στη συνέχεια η Μελέκ πηγαίνει τον Κενάν στο σπίτι της. Ο Βεϊσέλ ανησυχεί για τον άντρα, που μαχαίρωσε. Μαζί με την Τουλαϊ αποφασίζουν να εξαφανιστούν για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Πηγαίνουν να μείνουν στον Σαφέτ, φίλο του Μουράτ.

Ο Μουράτ μένει στο νοσοκομείο στο πλευρό της Ζεϊνέπ αλλά τον βρίσκουν οι άντρες του Γκιοκχάν και τον κυνηγούν. Ο Μουράτ κρύβεται σε ένα σπίτι, που βρίσκει στον δρόμο. Η κόρη της οικογένειας, που μένει στο σπίτι, η Φεριντέ του προσφέρει τη βοήθεια της, παρά τις ανησυχίες της. Η Αρζού θέλει να χαρεί επειδή θα έχει πια μερίδιο από την κληρονομία των Εμίρογλου αλλά η απουσία του Κενάν την κάνει να αναρωτηθεί αν τελικά άξιζε όλη αυτή η προσπάθεια. Τελικά αποφασίζει να χρησιμοποιήσει τη δύναμη, που απέκτησε και να γίνει η κυρία του σπιτιού. Επισκέπτεται τον πατέρα της και τον ρωτάει τι θέλει αλλά δεν παίρνει απάντηση. Η Αρζού του ζητάει να μείνει μακριά από τη ζωή της και ο Νετζντέτ της απαντάει πως δεν θα της δημιουργήσει προβλήματα αλλά θα πρέπει να χειριστεί μόνη της τον Σερντάρ. Ο Σελίμ βρίσκεται στο προσκέφαλο της Ζεϊνέπ και της μιλάει για την αγάπη, που νιώθει για αυτή. Η Ζεϊνέπ ανακτά επιτέλους τις αισθήσεις της και ο Σελίμ νιώθει ευλογημένος…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved