Το Τατουάζ: Η Χριστίνα πολιορκεί όλο και περισσότερο τον Ορφέα
Media

Το Τατουάζ: Η Χριστίνα πολιορκεί όλο και περισσότερο τον Ορφέα

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς To τατουάζ, ο Σέκερης βρίσκεται σε μεγάλο σοκ από την αποκάλυψη της αληθινής ταυτότητας του γιού του και μην μπορώντας να τον αντιμετωπίσει προς το παρόν,

αποφασίζει να φύγει από το σπίτι και να ανταποκριθεί στην πρόσκληση της Αμαλίας να επισκεφθεί το Λονδίνο. Στο μεταξύ, στο δικαστήριο τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά για την Όλγα, παρά τους ελιγμούς του Μάνου, ο οποίος προσπαθεί να σώσει τις εντυπώσεις. Όταν αρχίζουν οι καταθέσεις των μαρτύρων υπεράσπισης, πρώτος εξετάζεται ο Στέφανος και η Πρόεδρος τον κατακεραυνώνει για το γεγονός ότι άφησε αβοήθητο το θύμα.

Παράλληλα, η Χριστίνα πολιορκεί όλο και περισσότερο τον Ορφέα, κάνοντάς του συζήτηση για τον σίριαλ κίλερ, ένα θέμα που δείχνει να την ενδιαφέρει πολύ. Στην Αθήνα, ο Νικόλας στέλνει τον Χάρη προκειμένου να πείσει την Αθηνά για τις αγαθές του προθέσεις. Στην Αίγινα, μετά από πολλούς δισταγμούς, η Ελένη υποκύπτει στη γοητεία του Φίλιππου και κάνει έρωτα μαζί του.

Η δίκη συνεχίζεται με τους μάρτυρες υπεράσπισης να παίρνουν τη σκυτάλη, με πρώτο τον Στέφανο που μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την Όλγα. Ο Νικόλας πείθει την Αθηνά να του δώσει μια ακόμη ευκαιρία και σκέφτεται την επόμενη έκπληξη που θα της κάνει. Η Μάρθα πετυχαίνει την Ελένη έξω από το σπίτι του Φίλιππου, αλλά οι δικαιολογίες της κόρης της δεν την πείθουν. Ο Σέκερης φτάνει στο Λονδίνο και η Αμαλία αναλαμβάνει να τον ξεναγήσει.

Κι ενώ όλοι αγωνιούν για την έκβαση της δίκης, η Νάνσυ συνεχίζει να «ψαρεύει» κοπέλες για λογαριασμό του Γιώργου, μέσω της εταιρείας του Αλέξανδρου. Η Μάρθα προειδοποιεί την Αφροδίτη να διακόψει με τον Γιάννη, διαφορετικά θα την θεωρήσει εχθρό της οικογένειας. Η Μαργκώ δένεται όλο και πιο πολύ με τον Πέτρο και για πρώτη φορά δείχνει να ρίχνει τις άμυνές της απέναντι σε έναν άντρα που την έχει συναρπάσει. Ο Αλέξανδρος ξεκινά την κατάθεσή του, αλλά παίρνει μια πρωτοβουλία που θα φέρει σε αμηχανία την Όλγα. Ο Νικόλας αποκαλύπτει στην Τατιάνα πως ένα πρόσωπο από το παρελθόν βρίσκεται πολύ κοντά της..

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved