Elif: Η Ζεϊνέπ παθαίνει νευρική κρίση και όλοι σοκάρονται
Media

Elif: Η Ζεϊνέπ παθαίνει νευρική κρίση και όλοι σοκάρονται

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Elif, η συμπεριφορά της Αρζού στο σπίτι είναι άσχημη και τρομοκρατεί όλο το προσωπικό.

Η Τουγτσέ αποφασίζει να πάει μόνη της στον τάφο του πατέρα της. Στο δάσος συναντάει τον Σερντάρ και εκείνος τη βοηθάει ενώ ταυτόχρονα φροντίζει να δώσει και ένα μάθημα στην Αρζού. Η Αρζού πιστεύει πως ο Σερντάρ αποκάλυψε στην Τουγτσέ ότι είναι εκείνος ο αληθινός της πατέρας. Η Τουγτσέ κλαίει στον τάφο του Κενάν και του λέει πως της λείπει πολύ, δεν μπορεί να πιστέψει πως πέθανε. Αφήνει μια ζωγραφιά στον τάφο. Η εξαφάνιση της Τουγτσέ τους ανησυχεί όλους και την αναζητούν στον τάφο του Κενάν.

Η Τουγτσέ δεν είναι εκεί αλλά βρίσκουν τη ζωγραφιά, που άφησε. Η Ιπέκ και η Αλιγιέ επισκέπτονται τη Ζεϊνέπ στο νοσοκομείο. Μιλάνε για την απώλεια του Κενάν και ξεσπούν σε κλάματα. Η Ζεϊνέπ προσπαθεί να σηκωθεί από το κρεββάτι αλλά δεν νιώθει τα πόδια της και σωριάζεται στο πάτωμα. Η κοπέλα παθαίνει νευρική κρίση και όλοι σοκάρονται. Η Μελέκ και ο Κενάν επισκέπτονται τον Ρασίμ στη φυλακή και τον ρωτάνε γιατί σκότωσε τους γονείς της Μελέκ. Ο Ρασίμ δεν θέλει να πει την αλήθεια και έτσι λέει στη Μελέκ πως ο πατέρας της κυνηγούσε τη γυναίκα του και έτσι τον πυροβόλησε και η μητέρα της σκοτώθηκε στην προσπάθειά της να σώσει τον άντρα της. Η Μελέκ είναι συγκλονισμένη αλλά ούτε εκείνη, ούτε και ο Κενάν πιστεύουν πως ο πατέρας της ήταν τέτοιος άνθρωπος. Αποφασίζουν να συνεχίσουν την έρευνα τους και να επισκεφθούν τη γυναίκα του Ρασίμ. Ο Ρασίμ τηλεφωνεί στον Νετζντέτ και του λέει πως ο Κενάν και η Μελέκ τον επισκέφθηκαν στη φυλακή και ερευνούν τι συνέβη τότε. Τον διαβεβαιώνει πως δεν είπε τίποτα. Ο Νετζντέτ είναι έξαλλος και τηλεφωνεί στον Φεγιάζ, τον άντρα που διέταξε να σκοτώσει τον Κενάν…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved