Elif: Ο Φεγιάζ μένει άφωνος, δεν μπορεί να καταλάβει πως ο Κενάν κατάφερε να επιβιώσει
Media

Elif: Ο Φεγιάζ μένει άφωνος, δεν μπορεί να καταλάβει πως ο Κενάν κατάφερε να επιβιώσει

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Elif, η Αρζού δεν μπορεί να πείσει τον Σερντάρ να φέρει πίσω την Τουγτσέ και είναι πολύ θυμωμένη.

Οι άνθρωποι στο κτήμα αναζητούν παντού τη μικρούλα και είναι στενοχωρημένοι επειδή δεν μπορούν να τη βρουν. Ενώ ετοιμάζονται να ειδοποιήσουν την αστυνομία, εμφανίζεται ο Σερντάρ στο κτήμα μαζί με την Τουγτσέ και συστήνεται ως ξάδελφος της Αρζού αλλά όλοι δυσκολεύονται να το πιστέψουν. Ο Σερντάρ τους λέει πως δήθεν έλειπε χρόνια στην Αμερική με αποτέλεσμα να χάσει την επαφή του με την Αρζού. Η Τουγτσέ συμπαθεί πολύ τον Σερντάρ. Η Ζεϊνέπ είναι απογοητευμένη και κανείς και τίποτα δεν μπορεί να της ανυψώσει το ηθικό. Εξαιτίας του τραυματισμού των νεύρων της σπονδυλικής στήλης, θα πρέπει να κάνει θεραπεία για πολύ καιρό αλλά και πάλι οι γιατροί δεν μπορούν να εγγυηθούν ότι θα καταφέρει να περπατήσει ξανά. Ο Νετζντέτ είναι θυμωμένος με τον Φεγιάζ επειδή δεν κατάφερε να σκοτώσει τον Κενάν. Ο Φεγιάζ μένει άφωνος, δεν μπορεί να καταλάβει πως ο Κενάν κατάφερε να επιβιώσει.

Ο Κενάν θυμάται τι του συνέβη και βρέθηκε τραυματισμένος. Καθώς οδηγούσε είδε στην άσφαλτο έναν άνθρωπο, κατέβηκε από το αυτοκίνητο να τον βοηθήσει αλλά ο άνδρας αποδείχτηκε ότι ήταν ληστής. Τον μαχαίρωσε, τον χτύπησε στο κεφάλι με μια πέτρα, του έκλεψε τα ρούχα, τα προσωπικά του είδη και το αυτοκίνητο. Έτσι, ο Κενάν παρέμεινε ζωντανός ενώ ο ληστής σκοτώθηκε στο τροχαίο. Η Μελέκ πιστεύει πως κάποιος προσπάθησε να τον σκοτώσει και ο Κενάν θεωρεί ότι ίσως και να έχει δίκιο.

Ο Κενάν κάνει μια στάση για να αγοράσει νερό αλλά όταν επιστρέφει στο αυτοκίνητο, η Μελέκ δεν είναι εκεί. Οι άντρες του Ρασίμ την έχουν απαγάγει και την κρατούν κλειδωμένη σε ένα σπίτι στην παραλία. Ένας από τους άντρες χάνει το κινητό του, η Μελέκ το βρίσκει και τηλεφωνεί στον Κενάν και του λέει πως την απήγαγαν. Στην πραγματικότητα αυτό ήθελαν και οι άντρες, να επικοινωνήσει η Μελέκ με τον Κενάν για να τον πιάσουν. Ο Μουράτ πηγαίνει στο σπίτι της Φεριντέ και ακούει τυχαία τον καυγά της κοπέλας με τη θεία της, η οποία της φέρεται απαίσια. Η Φεριντέ ξεσπάει στον Μουράτ αλλά εκείνος την έχει ερωτευθεί…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved