Media

Αρναούτογλου: «Είμαι 44! Ποιο τέλος να έρθει; Δεν υπάρχει μεγάλος στην τηλεόραση»!

Gossip-tv Team

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε για τη στιγμή που ο Αντώνης Ρέμος στον γάμο του τον σήκωσε όρθιο και στάθηκε δίπλα στον Γιώργο Λιάγκα, αλλά αναφέρθηκε και στον ΑΝΤ1 και τι τελικά συμβαίνει με την Μπάγια Αντωνοπούλου μιας και ακούστηκε πως της τηλεφώνησε για να βρεθεί στο πλευρό του στην βραδινή εκπομπή που θα παρουσιάσει!

Πώς αισθάνθηκε ο Γρηγόρης τη στιγμή που βρέθηκε δίπλα στον Γιώργο στον γάμο του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ;

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Γιώργο. Δεν θα ήθελα να το σχολιάσω αυτό. Ήταν λίγο μια παράξενη στιγμή. Πας σε έναν γάμο για να περάσεις καλά και να πεις όμορφα λόγια. Αν αρχίσεις τώρα να μπαίνουν μέσα γιατί και πως και αλλού… τότε χαλάς την όλη συνταγή. Εγώ όταν βγαίνω έξω θέλω να είμαι χαρούμενος και δεν προσπαθώ να αλιεύσω τη στιγμή να πω κάτι άλλο», είπε στην κάμερα του Happy Day!
Όσο για την Μπάγια Αντωνοπούλου τόνισε: «Δεν έχω μιλήσει ποτέ με την Μπάγια για εκπομπή» μόνο κάποια like που της έχει κάνει στο instagram.
Ενώ στη συνέχεια δεν δίστασε να τονίσει: «Κάνεις δύο με τρία χρόνια τηλεόραση και σε ρωτάνε «πώς νιώθετε όταν έρθει το τέλος» Ποιο τέλος χρυσέ μου; Είμαι 44! Ποιο τέλος να έρθει; Δεν υπάρχει μεγάλος στην τηλεόραση… »!

Δείτε τι άλλο είπε ο λαλίστατος Γρηγόρης Αρναούτογλου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved