Δήμητρα Ματσούκα: «Μου έχουν λείψει το γύρισμα και η συνεργασία με το συνεργείο»
Media

Δήμητρα Ματσούκα: «Μου έχουν λείψει το γύρισμα και η συνεργασία με το συνεργείο»

Η Δήμητρα Ματσούκα επιστρέφεισ την τηλεόραση έπειτα από αρκετά χρόνια αποχής μέσα από την συχνότητα του Open tv με την σειρά «Ελεύθερη σχέση». 

Η ηθοποιός εξηγεί γιατί είπε το «ναι» και τι το ξεχωριστό έχει αυτή η σειρά.

Πείτε μας λίγα πράγματα για τον ρόλο της Κλαίρης...

«Κλασική περίπτωση «καλής μαθήτριας», η οποία έγινε ψυχολόγος από την ανάγκη της να βοηθά τους ανθρώπους. Η ίδια ωστόσο έχει τον ψυχαναγκασμό της τελειότητας, με αποτέλεσμα να μην είναι ειλικρινής με τις επιθυμίες της. Στη φάση που τη συναντάμε στη σειρά προσπαθεί να έρθει αντιμέτωπη με την αλήθεια της και είναι έτοιμη να επωμιστεί το κόστος αυτής της αλλαγής. Παντρεύτηκε από μεγάλο έρωτα τον Μάνο, αλλά τώρα βλέπει τον γάμο της να καταρρέει».

Τι σας ώθησε να πείτε «ναι» σε αυτή τη διασκευή του επιτυχημένου «Chipe Libre», ύστερα από τόσα χρόνια τηλεοπτικής απουσίας;

«Μου έχουν λείψει το γύρισμα, η συνεργασία με όλο το συνεργείο, ο κινηματογράφος, και μια καλή και αξιόλογη τηλεοπτική σειρά μπορεί να καλύψει αυτό το κενό. Μου άρεσε καταρχήν η θεματική της. Πρόκειται για μια σειρά που έχει να κάνει με μια αμιγώς ερωτική ιστορία και όχι μια ακόμα σειρά που μιλάει για την κρίση και για τις θυσίες που γίνονται στο όνομα της οικονομικής ανέχειας. Μιλάει για ένα πανανθρώπινο και αιώνιο πρόβλημα, που είναι οι ανθρώπινες σχέσεις. Είδα τη σειρά και με ενθουσίασε, ενώ για μένα έχει πολύ μεγάλη σημασία ότι ο σκηνοθέτης Βασίλης Θωμόπουλος είναι εξαιρετικός γνώστης του είδους και του τηλεοπτικού κώδικα, μια ιδιοσυγκρασία μοναδική. Επίσης θεωρώ ότι είναι η μεγαλύτερη παραγωγή αυτή τη στιγμή στη και πραγματικά θυμίζει σινεμά»

Δεδομένου ότι είχατε πολλά χρόνια να εμφανιστείτε στην τηλεόραση, πώς σας φαίνεται η επιστροφή και πόσα πράγματα νιώθετε πως έχουν αλλάξει;

«Ανήκω στους προνομιούχους αυτής της χρονιάς, γιατί επιστρέφω με μια παραγωγή που θυμίζει τις παλιές καλές παραγωγές που εγώ τουλάχιστον έχω κάνει. Παραγωγές με τον Κουτσομύτη τον Τσελεμέγκο, με σκηνοθέτες μεγάλους».

Έχετε άγχος για τα νούμερα τηλεθέασης και μάλιστα σε εν νέο κανάλι όπως το ΟΡΕΝ;

«Έχω άγχος η δουλειά μου...να αγαπηθεί από τον κόσμο, εκεί» εξήγησε στο Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved